2016-08-27 15:42:06
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΜΙΛΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ... ΑΝΤΙ-ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ
Σε συζητήσεις με τον Τιοτέ της Νιούκαστλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, προκειμένου να καλύψει το κενό από την... επικείμενη αποχώρηση του Μιλιβόγεβιτς.

Μεγαλώνει κάθε ώρα που περνάει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό ο Σέρβος μέσος. Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, υπάρχει προσέγγιση στον παίκτη από την πλευρά της Φιορεντίνα, αλλά και κρούσεις από άλλες ομάδες.

Οι ερυθρόλευκοι όμως δεν έχουν μείνει με τα χέρια σταυρωμένα... Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6 οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν αρχίσει τις συζητήσεις με τον Τιοτέ για την απόκτησή του, κρίνοντας ότι ο παίκτης της Νιούκαστλ είναι ο... ιδανικός για να αποκτηθεί και να καλύψει το κενό που θα μείνει στη μεσαία γραμμή εάν ο "Μιλι" αποτελέσει παρελθόν.

Οι απαιτήσεις της Νιούκαστλ που έχει συμβόλαιο μαζί του, είναι αρκετά λιγότερες από τα 2,5 εκατ. ευρώ που... ακούστηκε και γράφτηκε την Παρασκευή. Εφόσον δεν καταφέρει να πουλήσει τον Ιβοριανό χαφ, θα πρέπει να κρατήσει έναν παίκτη που δεν δείχνει ότι θα είναι ευχαριστημένος με το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Championship και ενώ θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της χρονιάς απέρριψε πρόταση από την Κίνα.


Στον αγγλικό σύλλογο έχει υψηλό συμβόλαιο, αλλά δεν πρόκειται να... σκαλώσει εκεί η υπόθεση, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός. Ένα σημαντικό πρόβλημα είναι ότι πιάνει θέση ξένου και την οποία χρειάζεται ο Ολυμπιακός για τον Καρντόσο που θα καλύψει αυτή που θα μείνει κενή με την πώληση του Πουλίδο...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ