2016-08-27 17:48:13
Φωτογραφία για Η ομορφιά του χειμώνα θέλει κατακόκκινα μάτια και σκούρα χείλη
Τα κόκκινα μάτια και τα σκούρα σχεδόν μαύρα χείλη υπόσχονται ΄να πολύ θερμό σε χρώματα χειμώνα Κόκκινο σε σκιά ματιών; Μαύρα χείλη; Μη το σκέφτεστε τώρα που είναι ακόμα Αύγουστος και έχει ζέστη και κάθε ιδέα μακιγιάζ μοιάζει να είναι φάουλ.

Οι δημιουργοί της νέας τάσης του χειμώνα μιλούν για την απελευθερωτική δύναμη του συνδυασμού που προτείνουν. Αυτό θα φωτίσει τη χειμερινή σαιζόν: σκούρα χείλη και κόκκινα μάτια. Η λογική είναι απλή: δε χρειάζεστε τίποτα άλλο εκτός από λίγο κόκκινο στα μάτια και σκούρο κραγιόν.

Το πραγματικό κλειδί στο κόκκινο των ματιών που η γκάμα του είναι μεγάλη από το ανοιχτό γκοθ μέχρι το σκούρο βυσσινί , είναι το ίδιο το χρώμα των ματιών. Τα καστανά μάτια με λίγο κόκκινο –όπως και με λίγο πράσινο- δείχνουν ξεκούραστα πιο μεγάλα και λαμπερά. Το μυστικό του κόκκινου στα μάτια είναι ότι μοιάζει σαν να έχει γίνει ένα μικρό λίφτινγκ με τα μάτια να ανασηκώνονται προς τα επάνω.

Όσο για τα σκούρα χείλη, αυτά έχουν τρόπο να είναι πάντα γοητευτικά, να δημιουργούν μια αντίφαση με το άβαφο πρόσωπο. Και όταν οι καλλιτέχνες του μεικ-απ που δημιουργούν τις τάσεις λένε σκούρα χείλια εννοούν από σκούρο βιολετί, κόκκινο του κρασιού ακόμα και μαύρο. Ο Τομ Φορντ πρότεινε το σκούρο κραγιόν ακόμα και για την παραλία. Ακόμα και αν το σκούρο χρώμα φαίνεται να μουνταίνει επάνω στο δέρμα δημιουργεί σχήμα και λάμψη. Καιρός να αλλάξετε το κόκκινο με κάτι πιο σοφιστικέ.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ