2016-08-28 00:45:14
Φωτογραφία για Ηλεία: Έριξαν φόλα με ισχυρό γεωργικό φάρμακο μέσα στην αυλή του σπιτιού οικογένειας, και σκότωσαν ένα πανέμορφο λαμπραντόρ
Μέρα μεσημέρι και μέσα στην αυλή σπιτιού στα Γρανιτσέικα, δολοφονήθηκε η Μπιάνκα, ένα πανέμορφο λευκό Λαμπραντόρ. Η οικογένεια Κυπριωτάκη, αδυνατεί να συνειδητοποίησει τόσο την απώλειά της, όσο και τον ύπουλο τρόπο που επέλεξε κάποιος άνθρωπος (;) να της αφαιρέσει τη ζωή.

Η Μπιάνκα (φωτό άρθρου) ζούσε στην Αθήνα και πριν λίγες εβδομάδες, η Κατερίνα Κυπριωτάκη την έφερε μαζί της στα Γρανιτσέικα, για να έχει χώρο στην αυλή του σπιτιού να παίζει, μαζί με τα άλλα δυο σκυλιά της οικογένειας. Ήταν ένα υπέροχο σκυλί, αξιαγάπητο και φρόνιμο. Αυτό όμως, δε φαίνεται να έκαμψε τα δολοφονικά ένστικτα εκείνου, που, μέρα μεσημέρι – όταν η οικογένεια αποσύρθηκε για τη μεσημεριανή της ανάπαυση - έριξε δηλητηριασμένη τροφή στην αυλή του σπιτιού, οδηγώντας στον θάνατο τη Μπιάνκα.

«Βρήκα το σκυλί ετοιμοθάνατο.Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα. Πέθανε στην αγκαλιά μου. Ο κτηνίατρος μας είπε ότι δηλητηριάστηκε 100% από πολύ ισχυρό γεωργικό φάρμακο», λέει συγκλονισμένη η κα Κυπριωτάκη που μάταια προσπαθεί να δώσει απάντηση στο ερώτημα, γιατί κάποιος να θέλει να δολοφονήσει ένα ανυπεράσπιστο ζώο. «Θεωρώ ότι είναι κάποιος που ήξερε τις συνήθειές μας. Μέρα μεσημέρι να πετάξουν για να δολοφονήσουν τη Μπίανκα, είναι ανήκουστο.


Στην αρχή σκεφτήκαμε μήπως το δάγκωσε κανένα φίδι το σκυλί. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι έγινε από ανθρώπινο χέρι», λέει η κα Κατερίνα, εκφράζοντας την ανησυχία της και για τα άλλα δυο σκυλιά της οικογένειας, τη μικρή Μάχη που ζει μαζί τους, αλλά και τον σκύλο της οικογένειας της αδελφής της, που ζει δίπλα τους.

Η οικογένεια, είναι δε τρομοκρατημένη, και στην ιδέα του τι θα μπορούσε να είχε συμβεί, αν στον χώρο εκείνη τη στιγμή βρισκόταν το μωράκι της οικογένειας που κάνει τα πρώτα του βήματα. «Είμαστε τρομοκρατημένοι και οργισμένοι γι’ αυτό που συνέβη μέσα στο σπίτι μας. Παραβίασαν τον χώρο μας. Τι θα γινόταν αν έπιανε κάτι το μωράκι που είχαμε εδώ;» αναρωτιέται η κα Κατερίνα και τα μάτια της, σε κάθε σκέψη της Μπιάνκα, βουρκώνουν.

Δεν έχει πολιτισμό Η κα Κυπριωτάκη, εκφράζει δε τη βεβαιότητα ότι, αυτός ο άνθρωπος – αν λέγεται άνθρωπος – που δηλητηρίασε ένα ανυπεράσπιστο ζώο, το οποίο δεν μπορούσε να αντισταθεί, δε σέβεται τον εαυτό του, δεν έχει τον ελάχιστο πολιτισμό και σίγουρα μπορεί να κάνει κακό σ’ έναν συνάνθρωπό μας.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ