2016-08-28 06:56:16
Φωτογραφία για Συνεχίζεται το Πολιτιστικό Φεστιβάλ «ΓΑΖΙ – Καλοκαίρι 2016»
Με την εκδήλωση – μουσικοχορευτική βραδιά «H Δαμάστα χθές και σήμερα» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαμάστας, συνεχίζονται οι πετυχημένες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Φεστιβάλ «ΓΑΖΙ – Καλοκαίρι 2016».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σήμερα Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016, στις 20:30 στο Ανοιχτό Θέατρο στην κεντρική πλατεία του Γαζίου, με ελεύθερη είσοδο και συμμετέχουν οι:

Γιώργος Σκουτέλης, λύρα

Κώστας Σκουτέλης, λαούτο

Γιώργος Μαυράκης, μαντολίνο

Μανώλης Πετούσης, κρουστά

Την εκδήλωση πλαισιώνει το Χορευτικό Συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ τις επόμενες ημέρες, έχει ως εξής:

Κυριακή 28 Αυγούστου 2016: Κρητική Μουσική Βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυλίσου και Έντεχνο τραγούδι από το συγκρότημα ΑΛΥΣΙΔΕΣ.

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016: Συναυλία- Με άλλα ντ’ αλλων διάθεση και Alain Delon γοητεία οι ALAN DALON διασκευάζουν με swing, jazz και blues διάθεση από Amy Winehouse μέχρι Χατζιδάκι Τρίτη 30 Αυγούστου 2016: Παιδική θεατρική παράσταση «Ο ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΟΣ» από τη θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρουσώνα «Νέα Γενιά».


Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016: Θεατρική παράσταση: «Η χήρα με τα δύο πρόσωπα» από τη θεατρική ομάδα  «ΑΝΑΣΕΜΙΑ» του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ροδιάς.

Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου 2016: Θεατρική παράσταση «Οι Ηλίθιοι» από τη θεατρική ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η διοργάνωση των εκδηλώσεων γίνεται από το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου με την συμπαράσταση της Περιφέρειας Κρήτης.

Όλες οι εκδηλώσεις θα αρχίζουν στις 20:30 με ελεύθερη είσοδο και το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναλυτικά:
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ