2016-08-28 08:14:28
Φωτογραφία για 200 αξιωματικοί της Europol στην Ελλάδα για να εντοπίσουν τζιχαντιστές - Φόβοι για νέες τρομοκρατικές επιθέσεις
Περίπου 200 αξιωματικοί της Europol καταφθάνουν στην Ελλάδα τις επόμενες εβδομάδες, όπως επιβεβαίωσε ο επικεφαλής Ρομπ Γουέινραϊτ στην «Evening Standard», με αφορμή τις αναφορές που υπάρχουν ότι οι καταυλισμοί προσφύγων στα ελληνικά νησιά γίνονται στόχος προσπαθειών ριζοσπαστικοποίησης μεταναστών.

«Διαπιστώνουμε τον τελευταίο 1,5 χρόνο, μια στρατηγική του Ισλαμικού Κράτους να βάλει όσους περισσότερους τζιχαντιστές μπορεί μέσα στην Ευρώπη και να πραγματοποιήσει επιθέσεις ανάλογες με αυτές στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρομπ Γουέινραϊτ.

Μάλιστα ο Γουένραϊτ αποκάλυψε πως την περασμένη εβδομάδα η Europol ανακάλυψε σε καμπ προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα διάφορα διαβατήρια, τα οποία προορίζονταν για να χρησιμοποιηθούν από τζιχαντιστές.

Ο Γουέινραϊτ προβλέπει ότι θα γίνουν και άλλες επιθέσεις από τους τζιχαντιστές, αποκαλύπτοντας ότι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη διεξάγονται περισσότερες από 50 αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ