2016-08-28 14:12:24
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΑ ΣΕ... ΑΓΙΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! *VIDEOS*
Ο Όσκαρ Καρντόσο... απομακρύνεται από το Λιμάνι και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ως πρώτο στόχο αυτή τη στιγμή τον Τζόρνταν Αγιού.

Ο Γκανέζος διεθνής επιθετικός που έχει απασχολήσει ξανά το Λιμάνι, είναι αυτή τη στιγμή ο μεγάλος στόχος των ερυθρόλευκων για την επίθεση, σύμφωνα με αρκετά δημοσιεύματα. Ο Αγιού μάλιστα, φέρεται να είναι έτοιμος να ντυθεί στα ερυθρόλευκα αφήνοντας την Άστον Βίλα από το 2015 όπου και βρίσκεται στην ομάδα.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο «Γαύρος», το ενδιαφέρον για τον 25χρονο επιθετικό έχει... αναθερμανθεί και υπάρχουν συνομιλίες με την Αγγλία, με τη μεταγραφή να είναι πιο πιο κοντά από ποτέ για να ολοκληρωθεί.

Το συμβόλαιό του με την Βίλα εκπνέει το 2020 αλλά το γεγονός ότι η ομάδα αγωνίζεται πια στην Chmampionship κάνει την έξοδό του από το σύλλογο πιο εύκολη.

Όσο για το ποιος είναι Πρόκειται για έναν παίκτη που αγωνίστηκε για έξι χρόνια στις ακαδημίες της Λιόν Duchere και μετά έγινε παιδί της Μαρσέιγ. Αφού... έγινε άντρας μέσω των ακαδημιών από το 2006 μέχρι το 2009, φόρεσε τη φανέλα της πρώτης ομάδας μέχρι το 2014.

Αγωνίστηκε δανεικός στη Σοσό, μετά έπαιξε για μια χρονιά στη Λοριάν και από το 2015 είναι παίκτης της Άστον Βίλα, με την οποία πέρυσι σε 37 ματς σκόαραρε επτά φορές και είχε μία ασίστ.

Με την εθνική Γκάνας είναι παίκτης από το 2010, όπου σε 37 ματς έχει σκοράρει 12 φορές.

Δείτε τον εν δράσει...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ