2016-08-29 21:24:14
Φωτογραφία για Μεγάλο ιδιωτικό σχολείο κατευθύνει τους γονείς  να ψωνίσουν από μεγάλα πολυκαταστήματα για να λάβουν προνομιακές τιμές - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ [ΕΓΓΡΑΦΟ]
Αγαπητό tromaktiko,

Το συγκεκριμένο ιδιωτικό σχολείο (δεν είναι το μόνο) κατευθύνει τους γονείς του σχολείου να ψωνίσουν από μεγάλα πολυκαταστήματα για να λάβουν προνομιακές τιμές.ΈΓΙΝΑΝ και έμποροι, συγχαρητήρια!Το έκαναν λέει για την οικονομική κρίση αλλά ποτέ δεν σκέφτηκαν να μειώσουν τα δίδακτρα. Αυτή ήταν η δικαιολογία τους για την κατεύθυνση πώλησης. Σιγά μην αφήναν τον κόσμο να ψωνίσει από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς τους, που στα επώνυμα προιόντα έχουν χαμηλότερες τιμές! Τα θέλουν κλείστα και να κάνουν δουλειές με μεγάλες εταιρίες.

Ενώ το υπουργείο παραπαιδείας σσσσς ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ή ΚΑΝΕΙ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΤΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΔΙΑ ΕΝΩ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ??ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ??

ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΓΑΖΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΑΠΡΟΣΩΠΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ..ΚΑΙ ΑΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ 5€ ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ!

ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ..ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ