2016-08-31 15:03:11
Φωτογραφία για Αυτοί είναι οι πιτυχόντες σε ΑΕΙ από τα τμήματα Διδακτικής Στήριξης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας
Όταν η θέληση για μάθηση των παιδιών υποστηρίζεται από την εθελοντική διάθεση αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών, τότε καμία οικονομική δυσκολία δεν μπορεί να εμποδίσει τα παιδιά να κάνουν το όραμα τους πράξη!

Λαμπρό παράδειγμα είναι τα παιδιά οικογενειών με οικονομικές δυσκολίες, που δέχονται τη διδακτική υποστήριξη εθελοντών καθηγητών στη Στέγη των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, και που φέτος πέρασαν σε σχολές Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας μας!

Από τους τρεις μαθητές της Γ’ Λυκείου που συμμετείχαν φέτος στα τμήματα Διδακτικής Στήριξης Μαθητών των Ενεργών Πολιτών Λάρισας, οι δύο πέρασαν σε ΑΕΙ, καθώς επίσης επιτυχία σημείωσε και μία μαθήτρια που συμμετείχε στα τμήματα υποστήριξης την περσινή χρονιά!

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Γ. πέρασε Στατιστική στην Αθήνα, ο Βασίλης Π. Κοινωνική Διοίκηση & Πολιτικές Επιστήμες στην Κομοτηνή και η Μαρίνα Ζ. στη Νομική Θεσσαλονίκης!


Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλη τη χρονιά, αλλά και πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές καθηγητές τους, που αφιλοκερδώς έκαναν πολύ καλή δουλειά, που έφερε αυτά τα θετικά αποτελέσματα!

Τα Τμήματα Διδακτικής Στήριξης Μαθητών λειτουργούν στη Στέγη των Ενεργών Πολιτών Λάρισας από το 2014.

Τη χρονιά που πέρασε 2015-16, τα μαθήματα παρακολούθησαν 65 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Τα μαθήματα διδάσκουν σε εντελώς εθελοντική βάση 23 καθηγητές, που υπερβάλλουν εαυτόν κάνοντας καταπληκτική δουλειά, όπως φαίνεται από το αποτέλεσμα!

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας θα συνεχίσουν και φέτος να στηρίζουν παιδιά οικονομικά ανήμπορων οικογενειών, προσπαθώντας να βοηθήσουν όσο μπορούν, ώστε να έχουν όλοι ίσιες ευκαιρίες στην εκπαίδευση!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ