2016-08-31 17:38:10
Φωτογραφία για ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Μωρό ΠΕΘΑΝΕ λίγα λεπτά αφού το έβαλαν στο ΚΑΘΙΣΜΑ του αυτοκινήτου - Θα ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ μόλις μάθετε το Γιατί;
Έχετε ακούσει ποτέ την θέση ασφυξίας; Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία και θα… φρικάρετε!

Δώστε μεγάλη προσοχή!

Ο 11 εβδομάδων Shepard Dodd πέθανε με τραγικό τρόπο, όταν τον έβαλαν στο βρεφικό κάθισμα του αυτοκινήτου. Ο θάνατος ήταν ατύχημα, αλλά αυτό συμβαίνει στην πραγματικότητα πολύ πιο συχνά από ότι θα έπρεπε. Τώρα, οι γονείς του Shepard είναι αποφασισμένοι να βεβαιωθούν ότι αυτή η τραγωδία δεν θα συμβεί σε οποιοδήποτε άλλο μωρό.

Το μικρό αγόρι ήταν στο σπίτι του με την νταντά του. Την ώρα του ύπνου τον τύλιξε και τον τοποθέτησε στο κάθισμα του αυτοκινήτου του. Του Shepard έτρεχε η μύτη του, και η νταντά σκέφτηκε ότι θα κοιμόταν καλύτερα σε όρθια θέση στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Δεδομένου ότι δεν ήταν σε κινούμενο όχημα, δεν του έδεσε τις ζώνες που θα τον κρατούσαν στη θέση του. Το μωρό αποκοιμήθηκε, και το κεφάλι του έπεσε με το πηγούνι προς το στήθος, το οποίο έκλεισε τους αεραγωγούς του. Επειδή ήταν τόσο μικρός, δεν είχε δύναμη στους μυς του λαιμού του για να κρατήσει το κεφάλι του όρθιο, και πέθανε από ασφυξία.

Αυτό που συνέβη με τον Shepard ονομάζεται θέσης ασφυξία. Τα μωρά δεν έχουν δυνατούς μυς στον αυχένα για να κρατήσουν το κεφάλι τους όρθιο, οπότε αν δεν είναι σωστά ασφαλισμένα σε ένα κάθισμα αυτοκινήτου, το πηγούνι τους μπορεί να πέσει ελεύθερα στο στήθος τους και να κόψει την παροχή αέρα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ