2016-09-12 11:03:08
Φωτογραφία για Βρέθηκε μέσα σε έναν αχυρώνα σε αυτή την κατάσταση - Οταν τον κούρεψαν εμφανίστηκε ο υπέροχος εαυτός του... [photos+video]
Τα τελευταία 24ωρα ο Lazarus, ένας δύσμοιρος σκύλος, έχει γίνει “αστέρι” στο Facebook, αφού η διάσωσή του συγκίνησε χιλιάδες άτομα.

Ο συγκεκριμένος σκύλος ζούσε για 7 χρόνια παρατημένος και εγκλωβισμένος σε έναν αχυρώνα, όπου οι πρώην ιδιοκτήτες του του έδιναν μόνο ελάχιστη τροφή και λίγο νερό. Κάποια στιγμή οι πρώην ιδιοκτήτες χρειάστηκε να λείψουν και ζήτησαν από ένα νεαρό ζευγάρι να εφοδιάζει με λίγη τροφή στον σκύλο.

Το ζευγάρι όταν είδε το χάλι του σκύλου ήρθε σε επαφή με άλλους φιλόζωους και τελικά ήρθαν σε επαφή με το Big Fluffy Dog Rescue των ΗΠΑ και χάρη στη συλλογική προσπάθεια πολλών, ο Lazarus απομακρύνθηκε από τα αφεντικά του.

O σκύλος που ζούσε σε άθλιες συνθήκες σε αγρόκτημα στις ΗΠΑ, είχε τόσο μεγάλο, μακρύ και ακούρευτο τρίχωμα που πλέον δεν μπορούσε να κινηθεί, τα πόδια του είχαν ατροφήσει, ήταν υποσιτισμένος και αφυδατωμένος και είχε αρχίσει να εμφανίζει έλκη στο δέρμα του.

Πλέον, όμως είναι κοντοκουρεμένος (και αγνώριστος!) και υγιής και αναζητά νέο σπίτι με χιλιάδες υποψήφιους να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον ειδικά αφού η ιστορία του έγινε viral στο Facebook και προβλήθηκε και από τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα το τελευταίο 24ωρο.

Παράλληλα ο Lazarus έχει γίνει το νέο σύμβολο… υπενθύμισης στους ιδιοκτήτες σκύλων πως πρέπει να κουρεύουν τακτικά τα κατοικίδιά τους.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ