2016-09-15 23:24:18
Φωτογραφία για Apple: Κανένα iPhone 7 Plus δεν θα φτάσει στα καταστήματα την Παρασκευή
H Apple προειδοποιεί ότι το iPhone 7 Plus έχει ήδη ξεπουλήσει σε όλα τα χρώματα, καθώς και το 4.7″ iPhone 7 στο Jet Black χρώμα. Παρόλο που φέτος η Apple αποφάσισε να μην ανακοινώσει επίσημα τις πωλήσεις των νέων iPhone 7 και iPhone 7 Plus, φαίνεται ότι οι προ-παραγγελίες ξεπεράσαν κάθε προσδοκία. Σε σχετικό μας άρθρο προχθές, αναφέραμε ότι οι παραγγελίες σπάνε τα κοντέρ για την Apple σύμφωνα με πηγές, αλλά το σημερινό αφορά επίσημη ανακοίνωση της Apple.

Δυστυχώς η Apple στα αναφορά της, μας ανακοινώνει το γεγονός ότι τo iPhone 7 Plus μοντέλο σε όλα τα χρώματα δεν θα γίνει διαθέσιμο σε κανένα ανεξάρτητο φυσικό κατάστημα του κόσμου, τις πρώτες ημέρες. Το ίδιο ισχύει και το “μικρό” iPhone 7 στον jet black χρωματισμό του.

“Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευτυχείς, από τη αρχική ζήτηση των iPhone 7 και iPhone 7 Plus,  και πραγματικά ανυπομονούμε να ξεκινήσει η επίσημη διάθεση τους στα καταστήματα όλου του κόσμου
. Ξεκινώντας την Παρασκευή, μεμονωμένα τεμάχια του iPhone 7 σε ασημί, χρυσό, ροζ χρυσό και μαύρο θα γίνουν διαθέσιμα για αγορά στα καταστήματα. Κατά τη διάρκεια των προ-παραγγελιών, οι αρχικές ποσότητες του iPhone 7 Plus σε όλα τα χρώματα και του iPhone 7 σε jet black έχουν εξαντληθεί. Οι καταναλωτές μπορούν να παραγγείλουν κανονικά μέσω του apple.com οποιαδήποτε συσκευή και το συντομότερο δυνατόν θα ανταποκριθούμε με νέες διαθεσιμότητες.”

Έιναι πολύ σημαντικό να σημειώσουμε, ότι η παραπάνω πληροφορία αφορά τα καταστήματα κινητών τηλεφώνων, ενώ αρκετοί είναι οι πάροχοι που έχουν φροντίσει να προμηθευτούν τις απαραίτητες συσκευές και να τις διαθέσουν στα δίκτυα τους, στις προ-καθορισμένες ημερομηνίες. Αναμένουμε στην χώρα μας να ανακαλύψουμε το αριθμό των συσκευών που έχουν διασφαλίσει οι 2-3 βασικοί πάροχοι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ