2016-09-16 01:47:13
Φωτογραφία για Κένυα: Κάθειρξη 100 ετών σε 20χρονο που βίασε τρία κορίτσια σε εκκλησία
Ένας νεαρός άνδρας από την Κένυα που ακολούθησε τρία μικρά κορίτσια από μία κηδεία σε μία εκκλησία και τα κλείδωσε μέσα για να τα κακοποιήσει σεξουλικά, καταδικάστηκε την Τετάρτη σε 100 έτη κάθειρξης. Ο Χάρισον Κινίουα (Harrison Kinyua), 20 ετών  καταδικάστηκε από δικαστήριο στην κεντρική πόλη...

Έμπου (Embu), αφού ομολόγησε την ενοχή του για την κακοποίηση τριών κοριτσιών, δύο 13χρονων και μιάς 10χρονης  σε μια εκκλησία στο χωριό Kangaru το Δεκέμβριο του 2015.

«Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό έγκλημα και ο κατηγορούμενος θα πρέπει να εκτίσει ποινή τέτοια που να είναι αποτρεπτική» για άλλους επίδοξους βιαστές, τόνισε ο δικαστής Μάξγουελ Γκιτσέρου, του δικαστηρίου του Έμπου, εξηγώντας για ποιον λόγο επέβαλε αυτήν την ποινή.

Τα τρία κορίτσια είχαν πάει στην εκκλησία για να επιστρέψουν τα καθίσματα που είχε δανειστεί η οικογένειά τους για μια κηδεία.

Ο κατηγορούμενος, που δεν είναι ιερωμένος, είχε παραστεί και αυτός στην κηδεία και κατόπιν ακολούθησε τα κορίτσια μέσα στον ναό. Στη συνέχεια, προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή των θυμάτων του, προσφέροντας τους τηγανιτές πατάτες.


Τα κορίτσια, όμως, αφηγήθηκαν στους γονείς τους τα γεγονότα και από την ιατροδικαστική εξέταση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι είχαν κακοποιηθεί.

Ο Κινίουα αρχικά είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και τις απέδωσε σε μια διένεξη που είχε με την οικογένεια. Στο δικαστήριο παραδέχτηκε την ενοχή του, υποστηρίζοντας ότι βίασε τις ανήλικες γιατί νόμιζε ότι ήταν «αρκετά ώριμες».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ