2016-09-16 16:46:20
Φωτογραφία για Το ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά: «Δεν έχω δυστυχώς παιδιά, αν και προσπάθησα πολύ»
Μία ανάρτησή της Ρούλας Κορομηλά στο Facebook για την απόφαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σχολείου του Ωραιοκάστρου της μη ένταξης -τοποθέτησης παιδιών προσφύγων στο σχολείο τους είχε ως αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία τεράσται συζήτηση στον τοίχο της παρουσιάστριας.

«Ποιος σας είπε εκεί στο Ωραιόκαστρο, πως τα φτωχά και ταλαιπωρημένα παιδιά δεν έχουν δικαίωμα στη μόρφωση; Ποιος σας εξουσιοδότησε να κάνετε ρεζίλι έναν ολόκληρο λαό με τις απάνθρωπες συμπεριφορές σας; Μα κατηγοριοποιείτε τα αθώα παιδιά; Τι διαφορετικό έχουν τα δικά σας παιδιά απ’ αυτά; Που είναι η αγάπη και η αλληλεγγύη; Τι φταίνε τα μικρά παιδάκια να εισπράττουν απόρριψη και εχθρικό περιβάλλον και ειδικά από γονείς; Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή! Ένα θα σας πω… Το νου σας γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο! Κρίμα. Κρίμα», είχε γράψει η Ρούλα Κορομηλά στις 14 του μήνα.

Η ανάρτησή της αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια με την παρουσιάστρια να απαντάει σε κάποια από αυτά γράφοντας τα εξής: «Το αν έχω η δεν έχω δικά μου παιδιά να λείπει παρακαλώ γιατί είναι εκτός θέματος. Κατ αρχήν, που ξέρετε εσείς τι κάνω εγώ με άπορα κ άστεγα παιδιά. Γιατί οι περισσότεροι γνώριζαν κ γνωρίζουν. Επίσης η πραγματοποίηση της κοινωνικής πολιτικής είναι έργο της πολιτείας. Η ευαισθητοποίηση του κόσμου είναι δικό του θέμα».


Σε άλλο μάλιστα σχόλιο, η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για ένα δικό της προσωπικό ζήτημα και τόνισε ότι λατρεύει τα παιδιά: «Δεν έχω δυστυχώς παιδιά, αν και προσπάθησα πολύ, αλλά αυτό δεν έχει σημασία τώρα. Σημασία έχει αγαπητέ πως λατρεύω τα παιδιά για πολλούς λόγους…».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ