2016-09-20 23:52:10
Φωτογραφία για Η οικογένεια της τραγουδίστριας ανησυχεί: Είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση!
Στις αρχές του χρόνου μάθαμε μια πολύ δυσάρεστη είδηση για τη Σελίν Ντιόν, αφού ο σύζυγος της έφυγε από τη ζωή νικημένος από τη... μάχη που έδινε με τον καρκίνο και λίγες ημέρες αργότερα έχασε και τον αδερφό της. Δύο μήνες μετά έγινε γνωστό πως η τραγουδίστρια αποφάσισε να πουλήσει το σπίτι που έζησε όλη της τη ζωή, γιατί δεν άντεχε τις αναμνήσεις και τώρα μάθαμε πως η οικογένειά της ανησυχεί για την κατάσταση της υγείας της.

Μπορεί η τραγουδίστρια να έχει επιστρέψει στα shows της στο Las Vegas, να έχει κάνει κάποιες τηλεοπτικές εμφανίσεις και όλα να δείχνουν ότι σιγά- σιγά πατάει στα πόδια στης, όμως οι δικοί της άνθρωποι ανησυχούν για την ίδια, αφού η εικόνα της έχει αλλάξει. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια έχει χάσει αρκετά κιλά και τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως αυτό έγινε εξαιτίας της «εργασιοθεραπείας» που κάνει για να μη θυμάται.

Η Σελίν Ντίον έχει φορτώσει τόσο πολύ το πρόγραμμα της που δεν προλαβαίνει ούτε να φάει και αρνείται να ακούσει τους φίλους της που της λένε να χαλαρώσει… «Είναι ένα βήμα πριν την κατάρρευση!» υποστηρίζουν πηγές που βρίσκονται κοντά στην οικογένειά της, εκδηλώνοντας την ανησυχία τους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ