2016-09-21 18:48:58
Φωτογραφία για Έρευνες για τον πατέρα που έσερνε την κόρη του από τα μαλλιά σε σούπερ μάρκετ
Αντιδράσεις μετά τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Facebook Οι αστυνομικές αρχές στο Τέξας διερευνούν μια υπόθεση παιδικής κακοποίησης μετά τους ισχυρισμούς πολιτών για ένα περιστατικό ανάμεσα σε πατέρα και την κόρη του, σε σούπερ μάρκετ.

Πιο συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι ειδοποίησε την αστυνομία, όταν άκουσε το κοριτσάκι που θα δείτε στις φωτογραφίες να κλαίει και να λέει: «Σε παρακαλώ σταμάτα. Υπόσχομαι ότι δεν θα το ξανακάνω. Σε παρακαλώ σταμάτα». Η Erika και ο Robert Burch που έκαναν την καταγγελία, αναφέρουν ότι είδαν έναν άνδρα να σέρνει το παιδί από τα μαλλιά, ενώ τα είχε τυλίξει γύρω από το χερούλι του καροτσιού στο σούπερ μάρκετ!

Όπως αναφέρει το ζευγάρι, το οποίο έδωσε και τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα, έκαναν παρατήρηση στον εν λόγω άνδρα και του είπαν να σταματήσει, αλλά όπως ισχυρίζονται, τους απάντησε: «Τη μεγάλωσα ως τώρα μια χαρά», ενώ τους είπε να κοιτάνε τη δουλειά τους.


Η Erika αποφάσισε να δημοσιεύσει τις εικόνες, που η ίδια τράβηξε από το συμβάν, στο Facebook. Βρήκε μάλιστα τεράστια ανταπόκριση και οι φωτογραφίες με το περιστατικό έχουν κοινοποιηθεί πάνω από 100.000 φορές. Δεν είναι λίγοι μάλιστα εκείνοι οι οποίοι ζητούν την τιμωρία του πατέρα που φαίνεται να κακοποιεί το παιδί του.

Ο αστυνομικός που έφτασε στο σούπερ μάρκετ, ανέφερε στο ζευγάρι που έκανε την καταγγελία ότι δεν μπορούσε να προχωρήσει στη σύλληψη του άντρα -όπως του ζητήθηκε- κι έκανε λόγο για «τρόπο πειθαρχίας του κάθε παιδιού από το γονιό του». Σύμφωνα με την New York Daily News, ωστόσο, η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και τις επιπλέον συνθήκες που ζει το παιδί για τυχόν κακοποίηση.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ