2016-09-21 19:30:40
Φωτογραφία για Κόβουν την... ανάσα οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της Φινλανδής από Κουβανούς αθλητές!
Στο φως της δημοσιότητας έρχονται ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δίκης που έστειλε στη φυλακή τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Ρολάντο Σεπέδα. και τέσσερις ακόμη Κουβανούς βολεϊμπολίστες με την κατηγορία του βιασμού.

Ο αρχηγός της εθνικής Κούβας και περσινός MVP του πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ο 27χρονος Ρολάντο Σεπέδα, ο 19χρονος Ρικάρντο Κάλβο που υπέγραψε το καλοκαίρι στον "δικέφαλο του βορρά" αλλά το συμβόλαιό του ακυρώθηκε, ο 21χρονος Οσμάνι Ουριάρτε και ο 21χρονος Αλφόνσο Γκαβιλάν καταδικάστηκαν σε πέντε χρόνια φυλάκισης, ενώ ο 21χρονος Λουίς Σόσα σε 3,5 χρόνια.

Η νεαρή Φινλανδή που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού κατέθεσε με πάσα λεπτομέρεια τα όσα έζησε εκείνο το εφιαλτικό βράδυ Σαββάτου. Αρχικά διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο του Τάμπερε, εκεί όπου γνώρισε δύο από τους ενόχους. Μάλιστα, ένας εξ αυτών, ο Μέστρε, την ενημέρωσε ότι διέμενε σε ξενοδοχείο της περιοχής και την προσκάλεσε να συνευρεθούν στο δωμάτιό του.


Ακολούθησε συναινετική σεξουαλική επαφή των δύο, με την 19χρονη, πάντως, να επισημαίνει ότι στο κλαμπ αισθανόταν κουρασμένη και ελαφρώς μεθυσμένη και πως επειδή η μνήμη της ήταν ασθενής, πιθανώς να την είχαν ναρκώσει. Όταν τελείωσε η σεξουαλική πράξη, ο Μέστρε έστειλε γραπτό μήνυμα στον Κάλβο, προσκαλώντας τον στο δωμάτιο, δίχως τη συναίνεση της γυναίκας.

Από αυτό το σημείο αρχίζει ο εφιάλτης της. Η Φινλανδή έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού ανά δυάδες. Οι φωνές δεν έγιναν αντιληπτές από τους υπολοίπους ενοίκους του ξενοδοχείου, ενώ όπως υποστηρίζει η ίδια, ο Μέστρε γελούσε με την αντίδρασή της.

Οι Κουβανοί ακινητοποιούσαν την ανυπεράσπιστη γυναίκα κρατώντας τα χέρια της και τραβώντας τα μαλλιά, την ώρα που ορισμένοι εξ αυτών απαθανάτιζαν τις σκηνές μέσω των κινητών. Σε ένα σημείο της βραδιάς, το θύμα έχασε τις αισθήσεις του, ενώ κάποια στιγμή μεταφέρθηκε σε άλλο δωμάτιο, όπου έπεσε θύμα βιασμού από τον Σόσα.

Από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του ξενοδοχείου αποδείχθηκε ότι το μαρτύριο κράτησε 1,5 ώρα. Όταν ολοκληρώθηκε, η νεαρή γυναίκα κατάφερε να φτάσει στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου το προσωπικό τη ρώτησε τη συνέβη. Η αστυνομία κατέφθασε αμέσως στον τόπο του εγκλήματος και η γυναίκα ανέφερε το συμβάν.

Όπως πρόσθεσε κατά την κατάθεσή της, από εκείνη την εφιαλτική βραδιά αντιμετωπίζει προβλήματα ύπνου, βλέπει εφιάλτες και έχει κρίσης άγχους. Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση γιατρού στο δικαστήριο, η 19χρονη Φινλανδή υποφέρει από μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη.

Η απόφαση του φιλανδικού δικαστηρίου κλείνει προς το παρόν την υπόθεση που άνοιξε στις 2 Ιουλίου. Η καταδικαστική απόφαση δεν είναι οριστική. Οι Κουβανοί αθλητές έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση και θα το κάνουν, ενώ υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν να φυλακιστούν στη χώρα τους. Η ποινή των πέντε ετών κάθειρξης ήταν από της υψηλότερες που έχουν επιβληθεί στη Φινλανδία για βιασμό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ