2016-09-21 23:33:03
Φωτογραφία για Δεν έκανε ρεκόρ η Ρεάλ, 1-1 με Βιγιαρεάλ
Η Ρεάλ δεν κατάφερε να κάνει ρεκόρ με 17η σερί νίκη, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βιγιαρεάλ στη Μαδρίτη.

 Πρώτη νίκη για την Θέλτα, 2-1 την Χιχόν στο 87'

Η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Βιγιαρεάλ στη Μαδρίτη, έτσι δεν κατάφερε να κάνει το "5 στα 5" στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά κυρίως δεν κατάφερε να κάνει ρεκόρ στην ιστορία της Ισπανίας με 17η σερί νίκη (πρωτάθλημα).

Είχε ισοφαρίσει με την 16η νίκη το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα του Γκουαρδιόλα από το 2010-2011, αλλά δεν κατάφερε να το σπάσει, με την Βιγιαρεάλ να κάνει την... ζημιά στο "Estadio Santiago Bernabéu".

Ο Σέρχιο Ράμος με χέρι στην περιοχή έκανε πέναλτι και στο 45'+1 με εκτέλεση... Πανένκα ο Μπρούνο Σοριάνο άνοιξε το σκορ.

Τελικά ο Ράμος... πήρε το αίμα του πίσω, καθώς απάντησε στο 48', κάνοντας το 1-1 με κεφαλιά από σέντρα του Χάμες Ροντρίγκες.

Δεν ήρθε η ανατροπή τελικά, αλλά η πρώτη απώλεια για την ομάδα του Ζιντάν, ενώ η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Θέλτα, πήρε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας με 2-1 της Σπόρτινγκ Χιχόν.

Το φινάλε μάλιστα στο Βίγκο ήταν... θρίλερ, καθώς ο Ντούγε Τσοπ στο 80' απάντησε με πέναλτι στο τέρμα του Ούγκο Μάγιο από το 66', αλλά οι γηπεδούχοι λυτρώθηκαν στο 87' με εκτέλεση πέναλτι του Ιάγο Άσπας.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ