2016-09-22 11:16:19
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ... ΕΚΠΛΗΞΗ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ!
Δεν σκέφτεται να αποσυρθεί ο Ροναλντίνιο και έκανε την... έκπληξη, αποδεχόμενος πρόταση από ομάδα του Μεξικού, η οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ' κατηγορίας!

Ο δύο φορές κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς στον πλανήτη, που τον περασμένο Οκτώβριο είχε λύσει το συμβόλαιο του με τη Φλουμινένσε, δύο μήνες μετά αφότου είχε υπογράψει με το λαοφιλή σύλλογο του Ρίο Ντε Τζανέιρο, είναι από τότε χωρίς ομάδα.

Τις τελευταίες ημέρες στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ κυκλοφόρησε, όπως σας είχαμε ενημερώσει, η φημολογία πως ο 36χρονος αστέρας σκοπεύει να αποσυρθεί από τα γήπεδα, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο αδερφός και μάνατζερ του, Ρομπέρτο Ασίς. Ετσι μετά την Γκρέμιο, την Παρί Σεν Ζερμέν, την Μπαρτσελόνα, τη Μίλαν, τη Φλαμένγκο, την Ατλέτικο Μινέιρο, την Κερέταρο και την Φλουμινένσε, ο Ροναλντίνιο επιστρέφει στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα της Σίνκο Εστρέγιας Κλουμπ Ντεπορτίβο, ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας του Μεξικού!


Μάλιστα ο «Ρόνι» αναμένεται στο Μόντερεϊ στις 3 Δεκεμβρίου για να συμμετάσχει σε παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα και να παρουσιαστεί στους οπαδούς της νέας του ομάδας. Η Σίνκο θα αποτελέσει την 9η ομάδα της καριέρας του.

Ο Βραζιλιάνος αστέρας έχει κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα Ισπανίας με την Μπαρτσελόνα, όπως και τον τίτλο στην ιταλική Serie A με τη Μίλαν. Ακόμη, κέρδισε το Κόπα Λιμπερταδόρες με την Ατλέτικο Μινέιρο και το ομοσπονδιακό πρωτάθλημα του Ρίο ντε Τζανέιρο με τη Φλαμένγκο, ενώ με την εθνική Βραζιλίας πανηγύρισε την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2002.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ