2016-09-22 16:42:57
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ στα Άνω Λιόσια
Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Λιοσίων, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 20-9-2016 στα Άνω Λιόσια, ύστερα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Λιοσίων, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και της Ο.Π.Κ.Ε, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 18, 19, 21 και 23 ετών, μέλη της σπείρας. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο (2) ημεδαποί συνεργοί τους, ηλικίας 18 και 22 ετών.

Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε συμμορία και της ληστείας κατ’ εξακολούθηση.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες μαζί με τους συνεργούς τους, είχαν συστήσει το τελευταίο τρίμηνο εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη ληστειών σε βάρος οδηγών ΤΑΞΙ.

Ειδικότερα οι δράστες, προσποιούμενοι τους πελάτες, επιβιβάζονταν κυρίως βραδινές ώρες σε ΤΑΞΙ από διάφορα σημεία της Αττικής με προορισμό την περιοχή του Αγίου Ιωάννη στα Άνω Λιόσια και αφότου προσέγγιζαν στην περιοχή, με τη χρήση σωματικής βίας, ακινητοποιούσαν τους οδηγούς και τους αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.


Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί δώδεκα (12) περιπτώσεις ληστειών ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση επιπλέον περιπτώσεων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ