2016-09-23 09:26:22
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ... ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ
Αποκαλυπτήρια για τον νέο Ολυμπιακό στον αποψινό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα (20:30, OS4) στην Κρήτη στο πλαίσιο του Heraclion Crete 1ο Basketball Tournament.

Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, επιπέδου... Ευρωλίγκας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά απόψε θα... αποκαλυφθεί στους οπαδούς του, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στο κλειστό «Δύο Αοράκια».

Στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα θα αγωνιστεί τόσο ο Ιωάννης Παπαπέτρου όσο και ο Πάτρικ Γιανγκ. Ο Αμερικανός, ως γνωστόν, δεν είχε αγωνιστεί στα προηγούμενα τέσσερα φιλικά του Θρύλου, καθώς δεν ήταν ακόμα 100% έτοιμος και ο Σφαιρόπουλος προτίμησε να μην τον πιέσει. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων από εδώ και πέρα θα αρχίσει σιγά σιγά να τον εντάσσει στο ροτέισον της ομάδας και να του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα, οι οπαδοί του Θρύλου θα έχουν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά με τα χρώματα του Ολυμπιακού τους Ερικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς, οι οποίοι αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Αναμφίβολα πρόκειται για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, από το οποίο ο Σφαιρόπουλος θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την πορεία της ερυθρόλευκης προετοιμασίας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ