2016-09-23 17:54:11
Φωτογραφία για Εξιχνιάσθηκε υπόθεση αρπαγής και εκβίασης σε βάρος 22χρονου Πακιστανού από τις 16-9-2016 στην Καλλιθέα
Εξιχνιάσθηκε, μετά από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, υπόθεση αρπαγής 22χρονου υπηκόου Πακιστάν, που διαπράχθηκε στις 16-9-2016 στην Καλλιθέα. Δράστες είναι πέντε (5) αλλοδαποί, εκ των οποίων συνελήφθησαν στις 18-9-2016 δύο (2) υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 18 και 24 ετών, ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι υπόλοιποι.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αρπαγής κατά συναυτουργία, της εκβίασης και της απειλής.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 16-9-2016 ένας εκ των δραστών που αναζητείται, οδήγησε τον 22χρονο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Καλλιθέα, στο οποίο βρίσκονταν και οι υπόλοιποι δράστες και τον εξανάγκασε να του παραδώσει χρηματικό ποσό προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο. Την επόμενη μέρα και έπειτα από την καταβολή μέρους των χρημάτων, οι δράστες τον απελευθέρωσαν με την προϋπόθεση παράδοσης και του υπολειπόμενου ποσού, σε προσυμφωνημένο ραντεβού στο οποίο δεν εμφανίστηκαν.


Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο αρχικός δράστης, είχε δανείσει στο παρελθόν, με την διαμεσολάβηση του απαχθέντος, χρηματικό ποσό σε τρίτο πρόσωπο, το οποίο ουδέποτε έλαβε πίσω και για τον λόγο αυτό προέβη στην απαγωγή και εκβίαση του 22χρονου.

Πρωινές ώρες της 18-9-2016, παρουσία δικαστικού λειτουργού, διενεργήθηκε κατ’ οίκον ερεύνα στο διαμέρισμα στην Καλλιθέα όπου εκεί ανευρέθηκαν και συνελήφθησαν δύο εκ των δραστών.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ