2016-09-24 15:08:06
Φωτογραφία για Διαδικτυακός διάλογος Ολάντ – Ριάνα για πρόγραμμα της UNICEF!
Η… UNICEF έφερε πιο κοντά τον πρόεδρο της Γαλλίας με τη σταρ της ποπ Ριάνα! Ο Φρανσουά Ολάντ απάντησε με μήνυμα στο Twitter στην Ριάνα, η οποία είχε απευθυνθεί στον γάλλο πρόεδρος για να μάθει για την πορεία ενός προγράμματος της UNICEF που είναι αφιερωμένο στην εκπαίδευση.

"@Ολάντ, λάβατε την επιστολή μου; Περιμένω απάντησή σας! Χρειαζόμαστε την ηγεσία σας όσον αφορά το πρόγραμμα 'Education Cannot wait'", είχε γράψει την Πέμπτη στο Twitter η 28χρονη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος, η οποία έχει 65,9 εκατ. ακόλουθους σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, τον οποίο ακολουθούν στο Twitter 1,7 εκατομμύριο χρήστες, απάντησε χθες Παρασκευή βράδυ στα αγγλικά και στα γαλλικά: "Αγαπητή @Ριάνα, ευχαριστώ για τη δέσμευσή σας. Θα λάβετε λεπτομερή απάντησή μου. Η παιδεία είναι η πρώτη προτεραιότητα". "Καλά νέα! Περιμένω" την απάντηση, αντέδρασε αμέσως η Ριάνα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της UNICEF που εγκαινιάστηκε τον Μάιο κατά τη διάρκεια μιας συνόδου κορυφής στην Κωνσταντινούπολη, αναμένεται να επιτρέψει την πρόσβαση στην εκπαίδευση σε 13,6 εκατομμύρια παιδιά μέσα στα επόμενα χρόνια.

Σημειώνεται ότι ο Σοσιαλιστής πρόεδρος είναι λάτρης του ωραίου φύλου, με ορισμένους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να δηλώνουν χαριτολογώντας ότι δεν έχασε χρόνο για νέα γνωριμία με την όμορφη σταρ Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ