2016-09-25 07:48:10
Φωτογραφία για Η εξαφάνιση – «θρίλερ» της Έλενα Όλντερσνορφ και οι 200 χρυσές λίρες
Τρεις και πλέον μήνες είναι σε εξέλιξη το «θρίλερ» εξαφάνισης της Έλενα Όλντερσνορφ, με αποτέλεσμα η αγωνία στους οικείους της να έχει φτάσει στο κατακόρυφο.

Η 50χρονη εύπορη γυναίκα παραμένει άφαντη από τις 11 Ιουνίου και όπως αναφέρει το «protothema.gr», τις τελευταίες ώρες οι διωκτικές αρχές και οι συγγενείς της έχουν στρέψει τις έρευνες τους στην περιοχή της Σαλαμίνας, ευελπιστώντας ότι εκεί θα βρεθεί η άκρη του νήματος για τον εντοπισμό της.

Από την Παρασκευή το πρωί μέχρι και αργά το βράδυ η μητέρα της, οι φίλες, ο ιδιωτικός αστυνομικός που έχει προσλάβει η οικογένεια αλλά και άνδρες της ΕΛΑΣ επισκέφτηκαν το νησί. Έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή το εξοχικό της και... χτένισαν ένα μεγάλο κομμάτι της Σαλαμίνας. Πόρτα - πόρτα μίλησαν με γνωστούς της, ενώ τα ταυτόχρονα με μια φωτογραφία της 50χρονης στα χέρια τους, δείχνοντας τους σε κατοίκους του νησιού τους ρωτούσαν εάν έχουν δει την αλλοδαπή γυναίκα αφότου χάθηκαν τα ίχνη της.


Ο πρώτος τους σταθμός ήταν το εξοχικό σπίτι που κληρονόμησε από το σύζυγο της η Ελενα Όλντερσνορφ, καθώς στους οικείους είχε φτάσει τις προηγούμενες ημέρες η πληροφορία ότι η 50χρονη γυναίκα είχε κρύψει εκεί 200 χρυσές λίρες. Αρχικά ερεύνησαν το σπίτι προσπαθώντας να εντοπίσουν τυχόν σημάδια διάρρηξης ή ληστείας, ενώ στη συνέχεια κοίταξαν λεπτομερώς όλες τις γωνιές του σπιτιού για να δουν εάν η πληροφορία που είχαν λάβει ήταν σωστή. Τελικά οι χρυσές λίρες δεν εντοπίστηκαν, ενώ δεν συγκέντρωσαν στοιχεία που να αποδεικνύουν εγκληματική ενέργεια εντός της οικείας.

Μετά από αρκετές ώρες περιπλάνησης στη Σαλαμίνα και αρνητικές απαντήσεις από κατοίκους του νησιού, μια γυναίκα, που είδε τη φωτογραφία της εξαφανισμένης Έλενα, ανέφερε στους συγγενείς της ότι τη συνάντησε στις αρχές του περασμένου Αυγούστου σε ένα μοναστήρι της περιοχής. Πρόκειται για μια μικρή μονή του παλαιού ημερολογίου και ρωσικών καταβολών η οποία ανοίγει τις πόρτες της για το κοινό δύο φορές την εβδομάδα. Έτσι όλοι όσοι συμμετείχαν στις έρευνες για το εντοπισμό της Ελένας στη Σαλαμίνα κινήθηκαν προς τη μονή. Όμως δεν κατάφεραν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία τους, καθώς η μονή ήταν κλειστή και ο ηγούμενος απουσίαζε. Οπότε θα μεταβούν και πάλι αύριο στο συγκεκριμένο μοναστήρι, καθώς όπως τους είπαν οι κάτοικοι της περιοχής κάθε Κυριακή στη μονή πραγματοποιείται λειτουργία.

Πάντως οι αστυνομικοί δεν είναι ακόμα σε θέση να κάνουν καμία πρόβλεψη. Ολα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αφού δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο που να κινεί ούτε προς την δολοφονία αλλά ούτε και προς το σενάριο που να θέλει την 50χρονη γυναίκα να έβαλε η ίδια τέλος στη ζωή της.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ