2016-09-25 11:18:15
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΝΙΚΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ... ΠΡΩΤΙΑ  ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ!
Θετικό ήταν το πρώτο ουσιαστικά δείγμα του νέου Ολυμπιακού απέναντι στον Ερ.Αστέρα την Παρασκευή και η νίκη ήρθε άνετα με 86-74. Σήμερα (20:30 - Ote Sport4), ο Θρύλος αντιμετωπίζει στον τελικό του Crete 1st International Basketball Tournament την Αναντολού Εφές που επικράτησε επίσης εύκολη την Παρασκευή της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα δώσει εκ νέου χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του και θέλει να δει απ'αυτούς να βγάζουν κάποια πράγματα που δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις. Το προπονητικό τιμ θεωρεί ότι αγώνα με τον αγώνα η ομάδα θα δένει όλο και περισσότερο και μόλις αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις θα είναι σε ικανοποιητικό σημείο ετοιμότητας.

Εκ νέου χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Πάτρικ Γιανγκ που απέναντι στον Ερ.Αστέρα αγωνίστηκε για 11 λεπτά, αυτή τη φορά κόντρα στην ομάδα την οποία... τραυματίστηκε 10 περίπου μήνες πριν. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο ίδιος ο Αμερικανός σέντερ υπάρχει ένα... ψυχολογικό πρόβλημα κόντρα στην Εφές, αλλά όλοι οι άνθρωποι της ομάδας θα σταθούν δίπλα του προκειμένου να διώξει το ψυχολογικό αυτό βάρος το συντομότερο δυνατόν.


Ο αγώνας με την ισχυρή τούρκικη ομάδα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Σφαιρόπουλο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και να δοκιμάσει διάφορα πράγματα και σχήματα που έχει στο μυαλό του.

Στο κλειστό του Ηρακλείου θα βρεθεί και πάλι αρκετός κόσμος για να χειροκροτήσει τους πρωταθλητές, παρόλο που η ώρα διεξαγωγής του τελικού δεν... βολεύει, αφού την ίδια ώρα ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός θα παίζει στην Λάρισα κόντα στην τοπική ΑΕΛ... 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ