2016-09-25 20:48:12
Φωτογραφία για Πάτρα: Αυτοσχέδιοι αγώνες στα όρια του θανάτου - Που στήνονται οι πίστες, η εξαφάνιση στη θέα του περιπολικού και η επιστροφή μετά την αποχώρηση της Αστυνομίας
Ελευθερίου Βενιζέλου Περιμετρική και διάφοροι παράδρομοί της. Τόποι συνάντησης δεκάδων οδηγών «πειραγμένων» αυτοκινήτων και μοτοσικλετών που καθημερινά μετατρέπονται σε πίστες αυτοσχέδιων αγώνων προκαλώντας κινδύνους ακόμη και για την ζωή των συμμετεχόντων αλλά και ανυποψίαστων οδηγών που θα τύχει  εκείνες τις ώρες να διέρχονται από τα προεπιλεγμένα σημεία των «διοργανωτών».

Πριν από μερικές ημέρες, ένας νεαρός δικυκλιστής τραυματίστηκε σε τροχαίο όταν εκινείτο κοντά στην Περιμετρική της Πάτρας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προκειμένου να προλάβει την εκκίνηση των αγώνων, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις διαμαρτυριών κατοίκων ευρύτερων περιοχών όπου κινούνται οι οδηγοί αναπτύσσοντας ιλιγγιώδεις ταχλυτητες και εκπέμποντας υψηλές ρύπων θορύβου.

Η Αστυνομία γνωρίζει τι συμβαίνει. Δεν είναι άλλωστε και λίγες οι κλήσεις που λαμβάνει το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για να επέμβει.

Ωστόσο η αντιμετώπιση του προβλήματος δεν είναι αποτελεσματική, μιας και μετά την αποχώρηση του ενός και μοναδικού περιπολικοιύ που σπεύδει στις «πίστες» μετά τις καταγγελίες, οι αγώνες αρχίζουν ξανά.

Παρά ταύτα αστυνομικές «πηγές» ανέφεραν στο tempo24.gr οτι η τοπική ΕΛ.ΑΣ. κινείται και προληπτικά, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχουν δοθεί λύσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ;ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ;ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ