2016-09-25 23:04:44
Φωτογραφία για Η Λάρισα έστειλε...αδιάβαστους Μπέντο και Ολυμπιακό
Η εμφάνιση στο Καυταντζόγλειο, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, αποτέλεσε το πρώτο… καμπανάκι, όμως η νίκη φαίνεται πως… έκρυψε τα όποια προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν διάβασαν σωστά, ούτε το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, ούτε το αποψινό και το πλήρωσαν. Η άμυνα ήταν… μπάτε σκύλοι αλέστε, η επίθεση αποδείχθηκε πιο… άσφαιρη και από αεροβόλο, με αποτέλεσμα ο πρωταθλητής να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, από την ψυχωμένη ΑΕΛ, που το πίστεψε και δικαιώθηκε στο φινάλε. Τεράστιο λάθος του Μπέντο να επιμένει από την αρχή στους δύο κλασσικούς φορ, χωρίς να έχει άνθρωπο στην 11άδα να τους τροφοδοτεί.

Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να… παγώσει από νωρίς το «AEL FC Arena» και έφτασε στο γκολ στο 7’ με τον Ελιουνούσι, όμως το τέρμα του Νορβηγού ακυρώθηκε καθως ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Στο 19’ ο Ιντέγε βρέθηκε απέναντι από τον Ξενοδόχοφ και από δεξιά, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν τα καρέ του Καπίνο, με τον Αναστασόπουλο, το σουτ του οποίου, όμως, σταμάτησε σωτήρια ο Καμπιάσο
. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ήρθε στο 36’ με κτύπημα φάουλ του Μιλιβόγεβιτς, που έβγαλε σε κόρνερ ο Ξενοδόχοφ. Το β’ μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία και για τις δύο ομάδες και μάλιστα με απόσταση… δευτερολέπτων. Ήταν το 49ο λεπτό, όταν και μετά από καραμπόλα σε εκτέλεση φάουλ, ο Καπίνο κατάφερε με το… ζόρι να συγκρατήσει την μπάλα, ενώ στην αντεπίθεση, ο Μιλιβόγεβιτς έβγαλε βαθιά μπαλιά από την άμυνα, ο Φιγκέιρας δεν βρήκε την μπάλα, όμως η κίνηση του μπέρδεψε τον Ξενοδόχοφ, με την μπάλα να κάνει γκελ και τον τελευταίο να την πετά κόρνερ, γλιτώνοντας το… ρεζιλίκι του αιώνα! Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ολυμπιακός… εξαφανίστηκε από το παιχνίδι. Την επιθετική ανυπαρξία των «ερυθρόλευκων» εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, που σιγά – σιγά άρχισαν να ξεθαρρεύουν και τελικά δικαιώθηκαν στο 92’, όταν και μετά από πλάγιο του Κόντορ και αδράνεια της άμυνας, η μπάλα έφτασε στον Γκόλια που και με την βοήθεια της τύχης (η μπάλα άλλαξε πορεία πάνω στον Μιλιβόγεβιτς), νίκησε τον Καπίνο, σημειώνοντας το 1-0, χαρίζοντας μία τεράστια νίκη στην ομάδα του.

Πηγή: rednews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ