2016-09-26 10:06:56
Φωτογραφία για Ξεκινούν στην Κω οι ανασκαφές για την εύρεση οστών του μικρού Μπεν  Πηγή: Ξεκινούν στην Κω οι ανασκαφές για την εύρεση οστών του μικρού Μπεν [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/290659/xekinoyn-stin-ko-oi-anaskafes-gia-tin-eyresi-oston-toy-mikroy-mpen-eikones#ixzz4LLLfUkA3
Η Αστυνομία του Νοτίου Γιορκσάιρ ξεκινάει σήμερα την εκσκαφή ενός οικοπέδου στο νησί της Κω, πολύ κοντά στο σημείο που ήταν το σπίτι, όπου παραθέριζε τότε η οικογένεια του μικρού Μπεν Ο Μπεν Νίνταμ γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1989 στο Σέφιλντ της Βρετανίας. Περίπου δύο χρόνια μετά, στις 24 Ιουλίου του 1991, όταν εκείνος ήταν 21 μηνών, εξαφανίστηκε στην Κω, όπου βρισκόταν μαζί με την οικογένειά του.

Το αγροτόσπιτο στο οποίο έμενε η οικογένεια Νίνταμ το 1991

Σύμφωνα με το νέο σενάριο που προέκυψε πρόσφατα, υπάρχουν φόβοι ότι το παιδί μπορεί να έπεσε θύμα ενός φρικτού δυστυχήματος και να σκεπάστηκε από όγκους χωμάτων κατά τη διάρκεια εργασιών που γίνονταν στο σημείο.

Πρόκειται για το έκτασης 10.000 τ.μ. οικόπεδο που ανήκει στον Στέφανο Τρουμούχη.

Το οικόπεδο του κ. Τρουμούχη

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για την έναρξη της επιχείρησης «υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να βρεθούν σε αρκετές περιπτώσεις οστά στο χώμα, καθώς ο χώρος αυτός αποτελούσε στο παρελθόν αγροτική γη. Εάν εξευρεθούν ασυνήθιστα στοιχεία, τότε θα σταλούν στο εργαστήριο για ιατροδικαστική ανάλυση».


Πώς προέκυψε το σενάριο του δυστυχήματος

Το συγκεκριμένο σενάριο εξετάστηκε και το 2012, όταν ο χειριστής εκσκαφέα, Κωνσταντίνος Μπάρκας, ο οποίος δεν βρίσκεται πια στη ζωή, είχε πει ότι την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση, είχε σκάψει ένα βαθύ χαντάκι, σε απόσταση 15 μέτρων από το σημείο στο οποίο χάθηκαν τα ίχνη του Μπεν.

Τέσσερα χρόνια μετά, ένας αγνώστων στοιχείων μάρτυρας, υποστήριξε ότι ο Μπάρκας ήταν αυτός που άθελα του σκότωσε το μικρό αγόρι.

Ο συγκεκριμένος μάρτυρας ήταν φίλος του Κ. Μπάρκα και φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι τον είδε «ιδρωμένο και να τρέμει» μετά την επιστροφή του από το αστυνομικό τμήμα που είχε πάει να καταθέσει την ημέρα της εξαφάνισης του μικρού Μπεν.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ