2016-09-26 14:31:07
Φωτογραφία για 11χρονος στραγγάλισε 7χρονη στην Κίνα
Η σορός της βρέθηκε μερικά 24ωρα μετά σε άλλο σημείο.Ο κόσμος όσο πάει χειροτερεύει Σε τραγωδία κατέληξε το παιχνίδι ανάμεσα σε δύο παιδιά, ένα 11χρονο αγόρι και ένα 7χρονο κορίτσι στην Κίνα. Μια διαφωνία ανάμεσα στα δύο παιδιά ενώ έπαιζαν, στις 15 Σεπτεμβρίου, είχε ως αποτέλεσμα ο 11χρονος να στραγγαλίσει την 7χρονη!

Κινεζικά μέσα αναφέρουν πως ο 11χρονος, ψύχραιμος μετά το έγκλημά του, έσυρε το νεκρό σώμα της φίλης του στο μπαλκόνι του γείτονά τους, στην πόλη Changde της επαρχίας Hunan και συνέχισε τη ζωή του και το σχολείο σαν να μην έγινε τίποτα.

Στις 23 Σεπτεμβρίου και ύστερα από έρευνες η αστυνομία επιβεβαίωσε πως είχε βρει το κοριτσάκι νεκρό και συνέλαβε το αγόρι.

Το κοριτσάκι βρέθηκε χωρίς παντελόνι και με σημάδια γύρω από το λαιμό του. Η αυτοψία έδειξε πάντως πως δεν υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με τους γονείς του αγοριού, ο γιος τους είναι πολύ ειλικρινής και σπάνια τσακώνεται. Σημειώνουν ωστόσο πως δεν ήταν στο σπίτι όταν συνέβη το μοιραίο.

Η αστυνομία τους ενημέρωσε πως το αγόρι στραγγάλισε το κορίτσι και μετέφερε τη σορό, κάτι που η μητέρα του αμφισβήτησε. «Πιστεύουμε πως ένα 11χρονο παιδί δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο», τόνισε.

Κατά τη διάρκεια των ημερών έρευνας για τον εντοπισμό του κοριτσιού, το αγόρι εμφανιζόταν ήρεμο και συνέχιζε να πηγαίνει και στο σχολείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπάρχουν ενδείξεις εμπλοκής άλλου ατόμου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ