2016-09-26 15:45:57
Φωτογραφία για Ό Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ στο πλευρό του  Πανελλήνιου Συλλόγου ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ και του αγώνα δρόμου ενάντια στον  Καρκίνο του Μαστού Greece Race for the Cure
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υποστήριξε ενεργά για ακόμα μία χρονιά τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και τον αγώνα Greece Race for the Cure®, που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο.

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, στοχεύοντας στην ουσιώδη στήριξη του «Άλμα Ζωής», υποστήριξε και προέβαλλε ενεργά το έργο του Συλλόγου μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας του ΑΝΤ1 TV, το antenna.gr, τον Easy 97.2  και το περιοδικό FORMA.

Το Greece Race for the Cure® είναι η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου 5χλμ και ενός περιπάτου 2χλμ στο κέντρο της Αθήνας με έναν κοινό σκοπό, τη μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Φέτος, περισσότερες από 30.000 χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά συγκεντρώθηκαν μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, για να τρέξουν ή να περπατήσουν, ώστε να τιμήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να συμβάλλουν στην παγκόσμια μάχη ενάντια στον καρκίνο του μαστού
. Τα καθαρά έσοδα του Αγώνα διατίθενται σε προγράμματα που στοχεύουν στη στήριξη των γυναικών που νοσούν σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας κι αν ζουν, στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνο μαστού για έγκαιρη διάγνωση & ισότιμη πρόσβαση στη θεραπεία και στην ενημέρωση χιλιάδων γυναικών για την αξία της έγκαιρης διάγνωσης.

Επιπλέον, στο Greece Race for the Cure®, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ συμμετείχε ενεργά δημιουργώντας την ομάδα Antenna Running Team, στην οποία έλαβαν μέρος εργαζόμενοι, παρουσιαστές και στελέχη του Ομίλου.

Η υποστήριξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» δεν σταματάει στον αγώνα, καθώς έχει ήδη προχωρήσει στο σχεδιασμό ουσιαστικών προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, με επόμενο βήμα την ημερίδα που έχει προγραμματιστεί τον Οκτώβριο με θέμα την πρόληψη και τη θεραπεία ενάντια στο καρκίνο του μαστού, στην οποία θα μιλήσουν διακεκριμένες προσωπικότητες.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ