2016-09-26 16:07:09
Φωτογραφία για Υποδοχή του Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Τριανταφύλλου στη Δ.Κ. Μελισσίων
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016 διοργανώθηκε από το Δήμο Πεντέλης τελετή τιμής και υποδοχής στο συμπολίτη μας... Ολυμπιονίκη στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο 2016 Παναγιώτη Τριανταφύλλου.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης καλωσόρισε στην πόλη τον Ολυμπιονίκη προσφέροντάς του τιμητική πλακέτα με το έμβλημα του Δήμου και λέγοντας πως όπως στην αρχαία Ελλάδα κατά την επιστροφή των Ολυμπιονικών οι εξουσίες γκρέμιζαν ένα κομμάτι των τειχών για δείξουν ότι πλέον υπάρχει δύναμη στην πόλη για να τα αντικαταστήσει εμείς γκρεμίζουμε τα τείχη της καρδιάς μας για να σε βάλουμε μέσα σε αυτή.

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης οι Θεματικοί Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Άντα Μπούσουλα, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος της Δ.Κ. Μελισσίων κ. Ηλίας Τσουχνικάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Σάββας Βορέας, Ηλίας Βιλιώτης, Τίτσα Κυβέλου, Ελευθέριος Κιτσούλης, Δημήτρης Σταυρόπουλος, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Μελισσίων κ. Γιώργος Βορέας, οι Τοπικοι Σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων κ.κ. Γιώργος Μαγιάτης και Νίκος Δροσάτος, ο Στρατηγός ε.α. κ. Χρήστος Τόιλος, η Υπεύθυνη Αιμοδοσίας του Δήμου κα Αγνή Ζώη, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων του Δήμου και πλήθος κόσμου.

Αναλυτικό φωτορεπορτάζ και βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο link
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ