2016-09-26 18:09:09
Φωτογραφία για Σταν: Αποθεώθηκε στην πρεμιέρα του, παρέλαση επωνύμων
Η αναμενόμενη πρεμιέρα του Σταν με την Χριστίνα Σάλτη και την Animado πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την... Παρασκευή το βράδυ όταν οι πόρτες της «Αυτοκίνησης» άνοιξαν και υποδέχτηκαν τον κόσμο που από νωρίς δήλωνε παρών σε αυτή την ιδιαίτερη βραδιά.

Το μαγαζί ήταν έτοιμο να παραδοθεί στο κοινό λίγο μετά τις 11 το βράδυ καθώς ο κόσμος κατέφθανε και η μουσική πλημμύριζε τον ιστορικό αυτό χώρο της Λεωφόρου Κηφισίας.

Τα φλας των φωτογράφων που από νωρίς ήταν εκεί, ξεκίνησαν να δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα όταν οι πρώτοι επώνυμοι φίλοι του σχήματος περνούσαν την είσοδο του μαγαζιού.

Πρώτοι έφτασαν ο Bo, η Ελευθερία Ελευθερίου, ακολούθησαν ο Χρίστος Μάστορας, ο Κώστας Μαρτάκης, ο Γιώργος Μανίκας αλλά και ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης συνοδευόμενος από την λαμπερή σύζυγο του, Μαρία. Η Βίκυ Κουλιανού διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον δημοσιογράφο φίλο της Αλέξη Μίχα όπως και ο Διονύσης Ζάχος με την Βάλλια Κακούτη.

Μοναδικές στιγμές έζησε ο Σταν με την εμφάνιση του, γνωρίζοντας την πραγματική αποθέωση ενός κατάμεστου μαγαζιού, το «παράξενο παιδί» της δισκογραφίας όπως όλα δείχνουν κερδίζει τα σχόλια και τις κριτικές από την πρώτη εβδομάδα, τόσο με την ενέργεια του επί σκηνής όσο και με την διάθεση του για κάτι καινούργιο και διαφορετικό στην νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ