2016-09-26 18:24:23
Φωτογραφία για Την ξυλοκόπησε άγρια και την κουβάλησε αναίσθητη ως το σπίτι για να την ΒΙΑΣΕΙ - ΔΕΙΤΕ το Βίντεο που ΣΟΚΑΡΕ την κοινή γνώμη!
Ο πρώην επαγγελματίας μαχητής MMA κατηγορείται για απαγωγή και επίθεση σε αναίσθητη γυναίκα, αφού την κουβάλησε στον ώμο του από ένα μπαρ της Αριζόνα Ο 28χρονος Rodolfo Ramirez φέρεται να μετέφερε το θύμα – η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας είναι γύρω στα 20 – από το μπαρ Scottsdale και στη συνέχεια της επιτέθηκε στο γκαράζ Galleria.

Στη συνέχεια την πήρε στο σπίτι του και την βίασε δύο φορές της πριν τελικά την πετάξει σε μια διασταύρωση κοντά στον κοιτώνα του φίλου της στο Tempe.

Όταν αρχικά ανακρίθηκε από την αστυνομία, ο Ramirez φέρεται να αρνήθηκε ότι είχε επαφή με το θύμα, αλλά αργότερα παραδέχθηκε ότι την είδε, αλλά είπε ότι δεν ήταν «αρκετά όμορφη» και ότι «δεν ήταν ο τύπος του«.

Επίσης, αρνήθηκε – σύμφωνα με πληροφορίες – ότι είχε επαφή μαζί της, αλλά αργότερα ομολόγησε ότι είχαν κάνει «συναινετικό» σeξ αρκετές φορές.

Ο Ramirez στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι η γυναίκα δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να έχει συναινέσει λόγω της κατάστασής της, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου.


Το θύμα, το οποίο ανέφερε το περιστατικό το περασμένο Σάββατο, είπε στην αστυνομία ότι είχε βγει εκείνο το βράδυ για ποτό με τον φίλο της.

Είπε στους αξιωματικούς ότι το μόνο που θυμόταν ήταν να βρίσκεται στο μπαρ και να λιποθυμάει αρκετές φορές κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης στο πάρκινγκ.

Ο φίλος φέρεται να άφησε την γυναίκα, η οποία δεν ήταν σε θέση να σταθεί και είχε χάσει τις αισθήσεις της, για να πάει πάρει το αυτοκίνητο, αλλά όταν επέστρεψε, δεν μπορούσε να τη βρει.

Πριν εξαφανιστεί από το μπαρ, ο φίλος της είπε στους αξιωματικούς ότι είχε δει ένα γενειοφόρο άνδρας να αγκαλιάζει το θύμα, ο οποίος αργότερα αναγνωρίστηκε ως ο Ramirez.

Μετά την επίθεση στο πάρκινγκ, το θύμα είπε στην αστυνομία ότι δέχθηκε επίθεση δύο φορές στο σπίτι του Ramirez πριν αυτός την πετάξει κοντά στον κοιτώνα του φίλο της στο Tempe, προσθέτοντας ότι ήταν «σε κατάσταση σοκ» και «πραγματικά φοβισμένη«.

Ο Ramirez, ο οποίος εργάζεται στο κοντινό Hotel Valley Ho, είπε στην αστυνομία ότι ο φίλος του θύματος δεν επέστρεψε ποτέ, οπότε οι δυο τους πήγαν στο Uber πίσω από το σπίτι του.

Στη συνέχεια είπε στην αστυνομία ότι «έκανε λάθος» και «δεν ήταν κακός» και έγραψε επίσης μια επιστολή συγγνώμης προς το θύμα.

Ο Ramirez συνελήφθη την Τετάρτη με δύο κατηγορίες για απαγωγή, τρεις κατηγορίες για σeξουαλική επίθεση και κακοποίηση.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ