2016-09-27 12:13:53
Φωτογραφία για Ο Ζακ Γαλιφιανάκης δεν θα καλούσε ποτέ τον Τραμπ στην εκπομπή του. Δείτε γιατί
Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός εξηγεί το λόγο και στάζει μέλι για την Χίλαρι Περισσότερο από 10 εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν την προεκλογική συνέντευξη της Χίλαρι Κλίντον στον Τζακ Γαλιφιανάκη. Έτσι πολλοί θεώρησαν αναμενόμενο, ο ίδιος να καλέσει στην σατιρική εκπομπή του με όνομα «Between the two Ferns» και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ζακ Γαλιφιανάκης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Los Angeles Times, ξεκαθάρισε πως δεν θέλει στο πλατό του τον υποψήφιο με το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, κάνοντας αιχμηρές δηλώσεις για τον Τραμπ.

«Όχι. Αυτό δεν με ενδιαφέρει. Το να το κάνω αντίστροφα δεν με ενδιαφέρει. Είναι ο τύπος ανθρώπου που του αρέσει η προσοχή- είτε καλή είτε κακή. Οπότε εκεί έχεις να κάνεις με μια ψύχωση που είναι λίγο περίεργη. Δεν θα καλούσα κάποιον που είναι τόσο διανοητικά ασταθής. Νιώθω πως θα ήταν σαν να τον εκμεταλλευόμουν. Κι αυτό μπορείτε να το δημοσιεύσετε », απάντησε ο Γαλιφιανάκης.

Μεταξύ των άλλων, ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την συνάντηση με την Χίλαρι Κλίντον την οποία χαρακτήρισε πνευματώδη και πολύ φιλική.

«Ενθουσιάστηκα που τη συνάντησα. Δεν νομίζω πως το ίδιο θα έλεγε και εκείνη για μένα», αναφέρει με το γνωστό του χιούμορ. Ανέφερε επίσης πως μετά την συνέντευξη η εντύπωσή του για την Χίλαρι είναι πως πρόκειται για πολύ "cool" προσωπικότητα, κάτι για το οποίο δεν κρύβει πως αμφέβαλε πριν την συνάντησή τους.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ