2016-09-27 20:56:12
Φωτογραφία για Και η Disney θέλει να αγοράσει το Twitter
Το Twitter βρίσκεται σε κατάσταση πώλησης. Οι ενδιαφερόμενοι είναι αρκετοί και μεταξύ αυτών βρίσκεται η Google, αλλά και άλλες πρωτοκλασάτες εταιρίες τεχνολογίας.

Σε σημερινή αναφορά του Bloomberg φαίνεται ότι και η Disney σκέφτεται πολύ σοβαρά να προχωρήσει στην εξαγορά του Twitter. Το ενδιαφέρον της είναι αρκετά σοβαρό και για τον συγκεκριμένο σκοπό φαίνεται ότι προχώρησε στην πρόληψη ενός οικονομικού αναλυτή. Η βασική δουλειά του συγκεκριμένου αναλυτή είναι να πραγματοποιήσει ειδική μελέτη και τα σχεδιάσει την πιο σωστή πρόταση για την εξαγορά του Twitter.

Στο ίδιο άρθρο του Bloomberg αναφέρεταί στο γεγονός ότι και η Microsoft θέλει να συμμετάσχει στην μίνι- δημοπρασία της εξαγοράς του Twitter.

Η Disney που όπως αναφέραμε ενδιαφέρεται για το Twitter, ήδη έχει στην κατοχή της το ABC και το ESPN, που ήδη παρέχουν βίντεο περιεχόμενο στο Twitter. Επιπλέον το Twitter θα μπορεί να παρέχει σωστότερη διανομή περιεχομένου στις παραπάνω εταιρίες που κατέχει η Disney.

Ο αγώνας για την απόκτηση του Twitter αναμένεται πολύ ενδιαφέρον και η τελική τιμή του γίγαντα των Social Media παραμένει άγνωστη. Βέβαια πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να μαντέψουν σωστά την τιμή του Twitter, η οποία φαίνεται ότι θα κυμανθεί ανάμεσα στα 20 με 40 δισεκατομμύρια δολάρια. To Twitter αποτελεί ένα μοναδικό στο είδος του μέσο, με πρακτικά κανένα αντίπαλο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ