2016-09-27 23:59:15
Φωτογραφία για Παρίσταναν τις κωφάλαλες, κινούνταν στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και ζητούσαν χρήματα για τον… Σύλλογο!
Για αρκετές ημέρες οι Πατρινοί έβλεπαν δύο νεαρές κοπέλες, μία μελαχρινή και μία ξανθιά να κινούνται στον κεντρικότερο πεζόδρομο της Πάτρας, στη Ρήγα Φεραίου, δίχως να μιλούν παρά μόνο χρησιμοποιούσαν νοήματα.

Μαζί τους πολλές φορές ήταν και ένας νεαρός και κινούνταν στο τμήμα από Γεροκωστοπούλου, Πατρέως μέχρι Παντανάσσης και Βότση.

Όλοι κρατούσαν από ένα ντοσιέ στο οποίο και ανέγραφαν πως είναι κωφάλαλοι, ανήκουν σε ένα Σύλλογο και ζητούσαν την οικονομική ενίσχυση των πολιτών για τις ανάγκες που έχει αυτός, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr.

Πολλοί ήταν αυτοί, ανυποψίαστοι που έσπευδαν να συνεισφέρουν, άλλοι πάλι πιο δύσπιστοι απομακρύνονταν δίχως να δώσουν σημασία.

Απ’ όσο γνωρίζουμε έγιναν και κάποιες καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα όμως το απόγευμα, η Αστυνομία προσήγαγε τις δύο κοπέλες, ηλικίας 19 ετών και οι δύο, οι οποίες λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν αφού σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν και στον αρμόδιο Εισαγγελέα με την κατηγορία της απάτης.

Όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές στο tempo24.gr, πρόκειται για σπείρα Ρουμάνων που βρίσκεται στην περιοχή μας με τις έρευνες να συνεχίζονται ώστε να εντοπιστούν και τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας, πιθανόν δύο με τρία ακόμη άτομα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ