2016-09-27 23:59:17
Φωτογραφία για Κ. Γκιουλέκας για ΣΥΡΙΖΑ: Ο βασιλιάς είναι γυμνός!
"Όλοι καταλαβαίνουν ότι η κυβέρνηση είναι γυμνή από επιχειρήματα, παρόλο που οι κυβερνόντες σφυρίζουν αδιάφορα. Χρεοκόπησαν ηθικά και σε αυτό το θέμα. Αποδείχθηκε ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός", ανέφερε χαρακτηριστικά σήμερα στην εκπομπή των Μαρία Γεωργίου και Γιώργου Πίκουλα στο "Πρώτο Πρόγραμμα" της ΕΡΤ ο βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, ερωτηθείς για τις εξελίξεις στο θέμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

"Φαίνεται ότι έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής!

Όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας, οι τελευταίες εξελίξεις με τους... υπερθεματιστές και το "βοσκοτόπια-gate"  θυμίζουν ότι η φάρσα έχει και τα όριά της!

Καλούμε την κυβέρνηση, έστω και αυτή την ύστατη ώρα, να σταματήσει αυτό τον διαγωνισμό-παρωδία και να δούμε σοβαρά πως μπορούμε να γυρίσουμε στην μόνη αρμόδια αρχή για να αποφασίσει, το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης. Να ξαναδοθούν οι αρμοδιότητες τις οποίες "έκλεψε" η κυβέρνηση και αυτή η ανεξάρτητη αρχή να αποφασίσει, ως το μόνο αρμόδιο όργανο κατά το Σύνταγμα, για το τι θα γίνει με το τηλεοπτικό τοπίο", τόνισε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ