2016-09-28 08:15:56
Φωτογραφία για Τοποθέτηση στρατιωτικού μετά από άδεια κυήσεως
Αγαπητο kranosgr,

Εν όψει των αλλαγών που προωθούνται στην Υπουργική απόφαση που αφορά την παραμετροποίηση των μεταθέσεων θα ήθελα να σας εκθέσω τα ακόλουθα:

Υπηρετώ στα Σώματα Ασφαλείας στη Βόρεια Ελλάδα ενώ η σύζυγός μου είναι Στρατιωτικός και βρίσκεται σε άδεια κυήσεως στο ΤΡΙΤΟ μας τέκνο. Ήδη σε λίγο καιρό πρόκειται να τοποθετηθεί όπου σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο (δηλ. Υπουργική απόφαση κ. Αβραμόπουλου) έχει την δυνατότητα να επιλέξει την Περιφερειακή Ενότητα που επιθυμεί και να παραμείνει για 5 έτη, ενώ η Υπηρεσία μπορεί να την τοποθετήσει ΚΑΙ σε όμορη λόγω υπηρεσιακών αναγκών.

Σε αυτή τη στιγμή θα ήθελα να φέρω σε γνώση Σας τα ακόλουθα:

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία ληξιαρχικών πράξεων του έτους 2015, στην Ελλάδα, πέθαναν 117.829!!!!!! Άνθρωποι και γεννήθηκαν 89.881 παιδιά!

Στοιχεία της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας ανάγουν την Χώρα μας την με τον χαμηλότερο αριθμό γεννήσεων στην ΕΕ μόλις 9%!! ενώ εκτιμούν ότι το 2060 ο πληθυσμός της Χώρας μας δεν θα ξεπερνά τα 8,6 εκατομμύρια αφού 4 στους 10 πολιτες θα είναι άνω των 60 ετών κατέχοντας τον ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ρυθμό γήρανσης του πληθυσμού!!


Θα ηθελα να λαβει σοβαρα το Υποργειο Εθνικης Αμυνας τα ανωτερω στοιχεία και να αλλάξετε την ανωτέρω απόφαση μεταθέσεων ετσι ώστε να τοποθετούνται οι έχουσες απο ΤΡΙΑ τέκνα και άνω ΜΟΝΟ έκει που επιθυμούν ανεξάρτητα από τον ΠΟΥ και πέραν των προβλεπομένων θέσεων χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα της Υπηρεσίας να την στείλει σε όμορη Περιφερειακή Ενότητα αφού υπάρχουν περιπτώσεις όπου ξεπερνούν τα 60 χλμ με ότι αυτό συνεπάγεται καθόσον πέρα από τις Υπηρεσιακές υποχρεώσεις πρέπει να μεγαλώνει και τρία τέκνα (φαγητό, σπιτικό, σχολείο, ανατροφή, ξεκούραση κλπ) και να μην εξαντλείται με την απόσταση οδηγήσεως περί την μια ώρα. Κ. Υπουργέ, δώστε μια ανάσα σε αυτές που προσφέρουν στην Πάτριδα τόσο ως μητέρες όσο και ως Στρατιωτικοί προκειμένου να μπορούν στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η πατρίδα μας και χωρίς ΚΑΝΕΝΑ απολύτως οικονομικό κόστος να αναπτερωθεί το ηθικό τους έτσι ώστε να νιώσουν οτι τόσο το Κράτος οσο και η ιδια η Υπηρεσια ειναι δίπλα τους κατά τα πρώτα χρόνια ανατροφής των παιδιών.

Φανταστείτε την σύζυγό μου να τελειώνει την Υπηρεσία στις 3μμ, να πρέπει να διανύσει περί την μία ώρα δρόμο έχοντας ξυπνήσει περί στις 5 πμ, και να αναπεξελθει στις υποχρεώσεις ως μητερα με τρία βρέφη στο σπίτι φύση ακατόρθωτο σε καθημερινή βάση, και αλλάζοντας πολλές φορές στην κυριολεξία στη πόρτα λόγω κυλιόμενου ωραρίου μου.

Είμαι σίγουρος οτι θα εισακουστεί το αίτημα μου αφού η ευαισθησία του κ. Υπουργου είναι μεγάλη και πιστευω ότι πρόκειται περι δικαίου αιτήματος αφού άλλωστε οι πολύτεκνες οικογένειες προστατεύονται από το Σύνταγμα της Ελλαδος.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και αναμένω στην θετική σας ανταπόκριση.

ΥΓ.

Ένας, Υπερήφανος, Έλληνας, Νέος, Τρίτεκνος πατέρας, σύζυγος που υπηρετεί την Πατρίδα.

Το παρων εσταλει και στους κκ Υπουργους Αμυνας.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ