2016-09-28 19:27:33
Φωτογραφία για Σε ΘΡΙΛΕΡ εξελίσσεται η εξαφάνιση της 16χρονης Άννας από τη Θεσσαλονίκη - Κανένα νέο της 20 μέρες τώρα
Το κορίτσι που για την ακρίβεια είναι 16,5 ετών, εξαφανίστηκε το μεσημέρι της 8ης Σεπτεμβρίου, από τον Περιστερώνα Θεσσαλονίκης Η Άννα έχει ύψος 1,69,  ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σορτς, καφτάνι και καλοκαιρινές παντόφλες. Επίσης φοράει σκουλαρίκι στο δεξιό μέρος της μύτης.

Οι γονείς της αλλά και το "Χαμόγελο του Παιδιού" ζητούν από όποιον έχει κάποια πληροφορία, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού" όλο το  εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Το άσπρο αυτοκίνητο και το κλειστό κινητό

Σύμφωνα με πληροφορίες, φίλη της 16χρονης έχει καταθέσει στις Αρχές ότι εκείνη την ημέρα η Άννα της είπε ότι θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη και θα γυρνούσε, κάτι που τελικά δεν έγινε. Μάλιστα, τόνισε ότι η 16χρονη έχει διαγράψει τον λογαριασμό της στο facebook και έχει κλειστό το κινητό της. Ωστόσο, η Αστυνομία εξετάζει εάν ευσταθεί κατάθεση, σύμφωνα με την οποία την ημέρα της εξαφάνισης κάτοικος της περιοχής την είδε να μπαίνει σε ένα άσπρο αυτοκίνητο.


Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ανήλικη έφυγε στις 8 Σεπτεμβρίου αλλά στο τοπικό αστυνομικό τμήμα η εξαφάνιση δηλώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, 14 ολόκληρες ημέρες μετά. Η 16χρονη μένει στο χωριό με τον πατέρα της, ενώ η μητέρα της ζει στην Αθήνα. Ο πατέρας άργησε να καταφύγει στις Αρχές, καθώς όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, η κόρη του είχε φύγει και στο παρελθόν από το σπίτι, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε. Αυτός ήταν όπως είπε και ο λόγος που δεν έκανε αμέσως τη δήλωση της εξαφάνισης καθώς θεώρησε ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν και αυτή τη φορά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ