2016-10-01 17:33:23
Φωτογραφία για Η μυστική ανάπτυξη του iPhone 8 στο Ισραήλ
Τουλάχιστον ένα μέρος των προσπαθειών της Apple να κατασκευάσει ένα νέο iPhone ίσως λαμβάνουν χώρα εκτός Κουπερτίνο.

Η Apple χρησιμοποιεί ένα γραφείο στη Χερτσλία του Ισραήλ, για να δουλεύει πάνω στο ‘iPhone 8’, ανέφερε ένας εργαζόμενος στον Business Insider. Ο εργαζόμενος, ο οποίος παρέμεινε ανώνυμος, είπε ότι το νέο smartphone θα είναι γνωστό ως ‘iPhone 8’ και θα διαφέρει από το iPhone 7 καθώς θα περιλαμβάνει εκ νέου σχεδιασμό.

Η Apple παρουσίασε το iPhone 7 στις αρχές του μήνα, με αρκετή φανφάρα, αλλά έχει δεχθεί κριτικές που λένε ότι το σχέδιο του iPhone 7 είναι πολύ παρεμφερές με εκείνο του iPhone 6. Οι επικριτές, επίσης, εκφράζουν την ανησυχία τους για την απόφαση της Apple να βγάλει την υποδοχή για ακουστικά από τη συσκευή.

Η Apple προσφέρει σημαντικές αναβαθμίσεις στα iPhone κάθε δεύτερο έτος. Φέτος υποτίθεται ότι θα ήταν η φορά που η Apple θα ανακοίνωνε μια τέτοια αναβάθμιση. Όμως, το iPhone 7 δεν ενσωματώνει κάποια τέτοια μεγάλη αναβάθμιση, όπως ήλπιζαν κάποιοι, και έχουν υπάρξει αναφορές ότι η Apple επιδιώκει μια μεγαλύτερη αναβάθμιση για του χρόνου.


Δεν είναι ακόμα σαφές εάν ο εργαζόμενος της Apple που μίλησε στο Business Insider μετέφερε με ακρίβεια τη δουλειά της Apple σχετικά μ’ ένα νέο smartphone. Αν και δεν είναι απίθανο η Apple να χρησιμοποιεί το γραφείο της στο Ισραήλ για να δουλέψει πάνω σε κάποιες πτυχές του σχεδιασμού του επόμενου iPhone, μιλάμε για ένα προϊόν που θα κυκλοφορήσει του χρόνου. Ελάχιστοι έχουν πρόσβαση στα σχέδια σ’ αυτή τη φάση. Και παραμένει ασαφές για ποιο λόγο η ανάπτυξη του επόμενου iPhone 8 να λαμβάνει χώρα στο Ισραήλ ενώ ο επικεφαλής σχεδιαστής Τζον Άιβ διατηρεί τη δουλειά του στην Καλιφόρνια.

Ακόμα και η χρήση του ονόματος ‘iPhone 8’ μπορεί να αμφισβητηθεί. Είναι πιθανό η Apple να ονομάσει το επόμενο smartphone της iPhone 8, αλλά συνήθως η εταιρεία δε «βαφτίζει» ένα προϊόν ένα χρόνο πριν.

Εν τέλει, μόνο τα κορυφαία στελέχη της Apple γνωρίζουν ποια είναι τα σχέδια για το μέλλον του iPhone και μάλλον δεν πρόκειται να ακούσουμε τίποτα απ’ αυτούς μέχρι του χρόνου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ