2012-05-17 18:52:22
Φωτογραφία για Η Σίτι είναι έτοιμη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα για να αποκτήσει τον Ιμπραχίμοβιτς
Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα προκειμένου να αποκτήσει τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Διαβάστε τα εντυπωσιακά ποσά που προσφέρει η πρωταθλήτρια Αγγλίας σε Μίλαν και "Ίμπρα".

Αφού "ξεδίψασε" με την κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος μετά από 44 ολόκληρα χρόνια, η Μάντσεστερ Σίτι έχει βάλει πλέον πλώρη για την κατάκτηση και της ευρωπαϊκής κορυφής, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να είναι αυτή τη στιγμή ο Νο 1 στόχος των "πολιτών".

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό δημοσίευμά της η αγγλική "Sun", ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση ύψους 25.000.000 λιρών στη Μίλαν (περίπου 30.000.000 ευρώ) για να αποκτήσει το μεγάλο επιθετικό "κανόνι" της, ενώ στον ίδιο θα προσφερθεί συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 300.000 λιρών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο Σουηδός άσος θα εισπράξει ετησίως γύρω στις 8.000.000 λίρες και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ.


Το ενδιαφέρον της Σίτι για τον "Ίμπρα" μόνο τυχαίο δεν είναι πάντως, με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να έχει απεριόριστη εκτίμηση για τον Σουηδό σούπερ σταρ και να είναι μάλιστα εκείνος ο προπονητής της Ίντερ όταν οι Μιλανέζοι απέκτησαν το 2006 τον παίκτη από τη Γιουβέντους.

Η ίδια εφημερίδα υπογραμμίζει ότι ο παίκτης έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου και έχει ζητήσει χρόνο προκειμένου να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Να σημειωθεί ότι ο 30χρονος φορ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Μίλαν μέχρι το 2014, με κάποια σενάρια από Ιταλία τα τελευταία 24ωρα να αναφέρουν όμως ότι τα έχει "τσουγκρίσει" στα αποδυτήρια με τον Μάσιμο Αλέγκρι και το γεγονός αυτό έχει κάνει τους Μιλανέζους να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο παραχώρησής του.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ