2016-10-08 01:03:19
Φωτογραφία για Οι διαδικασίες και τα δικαιολογητικά για την προσωρινή διανομή αποζημιώσεων από Ασπίς Πρόνοια και C.V.
Ακολουθεί η ανακοίνωση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά Από τον εκκαθαριστή των ασφαλιστικών εταιρειών COMMERCIAL VALUE AAE και ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ ανακοινώνεται ότι από τις 17 Οκτωβρίου 2016, ξεκινά διαδικασία προσωρινών διανομών στους δικαιούχους απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής που έχουν ενταχθεί στην Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής, η οποία καταρτίστηκε κατά το άρθρο 10 παρ. 3 του ν.δ. 400/1970, καθώς και στους δικαιούχους που εντάσσονται στην ΚΔΑ με τελεσίδικη δικαστική απόφαση. Οι προσωρινές διανομές θα αφορούν σε καταβολή ποσοστού επί της συνολικής απαίτησης.

Για την ένταξη στη διαδικασία των προσωρινών διανομών, οι δικαιούχοι οφείλουν να ακολουθήσουν τη διαδικασία υποβολής δικαιολογητικών (βλέπε ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ). Οι δικαιούχοι οφείλουν να προσκομίζουν ή να αποστέλουν τα δικαιολογητικά τους από την 17/10/2016 στην ταχυδρομική διεύθυνση Βασ. Σοφίας 60 & Παπαδιαμαντοπούλου, Αθήνα 11528.


Το πρόσωπο, στο οποίο θα πιστωθούν τα ποσά και το οποίο οφείλει να προσκομίσει τα σχετικά δικαιολογητικά (βλέπε ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ) είναι το πρόσωπο που έχει ενταχθεί στην Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής από τα όργανα της εκκαθάρισης ή το πρόσωπο, το οποίο αναγνωρίζει ως δικαιούχο τελεσίδικη δικαστική απόφαση.

Διευκρινίζεται προς όλους τους δικαιούχους ότι το ποσό για το οποίο έχουν ενταχθεί στην Κατάσταση Δικαιούχων Απαιτήσεων από Ασφάλιση Ζωής, δεν είναι το συνολικό ποσό που θα εισπράξουν από τον ασφαλιστικό εκκαθαριστή κατά τη διαδικασία της καταβολής αλλά ποσοστό της συνολικής αναγνωρισθείσας απαίτησης. Όπως προβλέπεται από τις διατάξεις της σχετικής νομοθεσίας, οι ασφαλισμένοι θα ικανοποιηθούν συμμέτρως από το ενεργητικό των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιρειών ενώ ποσοστό του τελικού υπολοίπου (μη διανεμηθέντος) ποσού, δικαιούνται να εισπράξουν μετά το πέρας των ασφαλιστικών εκκαθαρίσεων από το Εγγυητικό Κεφάλαιο Ζωής.

Ανακοινώσεις, ενημερώσεις και διευκρινίσεις θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα της εταιρείας σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Οι ασφαλισμένοι για τυχόν απορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:

2114111215

2114111657

2114111656

2114110942

2114111856

Από σταθερό: 8005000018

Σημειώνεται ότι η παραπάνω πρωτοβουλία αποτελεί την πρώτη ενέργεια έναρξης ικανοποίησης και αποκατάστασης των δικαιούχων από ασφάλιση ζωής των υπό εκκαθάριση εταιρειών του Ομίλου ΑΣΠΙΣ.

Κατεβάστε παρακάτω την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ του ν. 1599/1986 ανά εταιρεία, που θα πρέπει να έχει θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή άλλη δημόσια αρχή.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ,

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ COMMERCIAL VALUE
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ