2016-10-09 19:28:12
Φωτογραφία για Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο ...
Μια Porsche Targa του 1989 είναι συλλεκτική. Μια Porsche Targa του 1989 που έκανε καριέρα ως περιπολικό είναι δύο φορές συλλεκτική Η ολλανδική αστυνομία είχε για χρόνια στις τάξεις της το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Πρόσφατα αποφάσισε να αναπαλαιώσει/ανακατασκευάσει μια από αυτές τις Porsche και να τη βγάλει προς πώληση ελπίζοντας να βάλει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της. Σύμφωνα με το δελτίο δημοπρασίας η τιμή εκκίνησης είναι 100.000 ευρώ και οι προσδοκίες είναι να φτάσεις έως τις 150.000 ευρώ. Και αυτό όχι τόσο γιατί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πλήρως ανακατασκευασμένο (έχει 105.000 km στην πλάτη του), αλλά λόγω του ειδικού του εξοπλισμού και βέβαια της ιστορίας του.

Η τελευταία θέλει την ολλανδική Αστυνομία να είχε προτιμήσει τη συγκεκριμένη έκδοση (Targa) αντί της κλειστής, διότι οι… περιπολούντες είχαν -λέει -τη δυνατότητα να βγαίνουν από την ανοικτή οροφή και να έχουν καλύτερη εποπτεία του δρόμου και να ρυθμίζουν έτσι καλύτερα την κυκλοφορία σε ειδικές καταστάσεις.

Όπως και νάχει πρόκειται για ένα συλλεκτικό αυτοκίνητο που δεν θα δυσκολευτεί να βρει αγοραστή στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΝΙΚΕΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΝΙΚΕΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ