2016-10-10 15:35:36
Φωτογραφία για Οι Φρουροί του Βορείου Έβρου στον Παρμενίωνα
Ο Βόρειος Έβρος φυλάσσεται και φυλάσσεται καλά. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλαν με την παρουσία τους στον Παρμενίωνα οι Διοικητές των σχηματισμών του Βόρειου Έβρου.

Διακρίναμε στο παρατηρητήριο "ΑΕΤΟΣ" το Διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση, για τον οποίο οι στρατιωτικοί συντάκτες έχουν να πουν πάντα ένα καλό λόγο. Παλαιός εκπρόσωπος τύπου ΓΕΕΘΑ επί αρχηγίας Γράψα άφησε από τα καλύτερα ονόματα ως Αξιωματικός και  εκπρόσωπος τύπου. Εκεί διακρίναμε διοικητές όπως τον Ταξίαρχο Άγγελο Ιλαρίδη Διοικητή της 50 Μ/Κ ΤΑΞ, τον Ταξίαρχο Αναστάσιο Σπανό Διοικητή της 30 Μ/Κ ΤΑΞ και τον Σχη Χατζηγεωργίου Γεώργιο Διοικητή ΤΔ 21 ΣΠ. 

Βέβαια δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τον εξαίρετο Ταξίαρχο Νικόλαο Παναγόπουλο Διοικητή της 3ης Μ/Κ ΤΑΞ ''ΡΙΜΙΝΙ'' ο οποίος στην κυριολεξία ξημεροβραδιάζεται στο γραφείο του στην Καβύλη έχοντας και αυτός την Ταξιαρχία του πάντα σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Χωρίς περαιτέρω σχολιασμούς αυτό που ισχύει και καταγράφουμε είναι ότι ο Βόρειος Έβρος βρίσκεται σε καλά χέρια και φυλάσσεται άριστα!!!
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ