2016-10-11 19:03:21
Φωτογραφία για «ΒΟΜΒΑ» στο Hollywood με την εγκυμονούσα Μίλα Κούνις και το σκάνδαλο στο οποίο έχει εμπλακεί!
Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου που έσκασε σαν «βόμβα» στο Hollywood με πρωταγωνίστρια  την Μίλα Κούνις.

Η 33χρονη ηθοποιός  που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον Άστον Κούτσερ, κατηγορείτε πως έχει εμπλακεί σε ένα σκάνδαλο με πώληση κλεμμένων κοσμημάτων και διακίνηση απαγορευμένων ουσιών.

Ειδικότερα,  μετά από έρευνα τεσσάρων μηνών η RadarOnline αποκάλυψε, πως η εγκυμονούσα ηθοποιός είχε γίνει πρεσβευτής της εταιρείας Gemfields, μια βρετανική εταιρεία με συνδέσμους σε μια εξορυκτική επιχείρηση που φέρεται ότι ανήκει στο κολομβιανό συνδικάτο διακίνησης απαγορευμένων ουσιών El Dorado.

«Το El Dorado είναι ένα από τα μεγαλύτερα cartel διακίνησης ουσιών παγκοσμίως και θεωρείται, πως είναι υπεύθυνο για τη μισή και βάλε ποσότητα ουσιών που διακινούνται στους δρόμους της Αμερικής», ανέφερε μία πηγή.

Η 33χρονη ηθοποιός υπέγραψε το 2013 ως επίσημη πρεσβευτής της εταιρείας Gemfields, που θεωρείται ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο σπάνιων χρωματιστών πολύτιμων λίθων.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση από την ίδια ή το περιβάλλον της.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ