2016-10-12 00:27:10
Φωτογραφία για Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για το γάμο της με Τομ Κρουζ: Κοιτάω πίσω και αναρωτιέμαι «Τι σκεφτόμουν»;
Η Nικόλ Κίντμαν μίλησε σχετικά με την αγάπη και τον έρωτα για το τεύχος Νοεμβρίου του βρετανικού περιοδικού Red. Μίλησε επίσης με λεπτομέρειες για τον πρώτο γάμο της με τον Toμ Κρουζ και πως είναι να γιορτάζει κανείς μια δεκαετία οικογενειακής ευτυχίας με το δεύτερο σύζυγό της, τον τραγουδιστή της country Kιθ Ούρμπαν.

«Όταν είσαι μεγαλύτερος, έχεις περάσει κάποια πράγματα, έχεις ήδη κάνει λάθη», δηλώνει η Κίντμαν, προσθέτοντας ότι οι τρεις πρώτοι μήνες του γάμου με τον τραγουδιστή ήταν δύσκολοι. «Έτσι, μπήκα σε αυτόν το δεύτερο γάμο ακόμα ζαλισμένη, αλλά θέλοντας να τον κάνω να διαρκέσει. Σκεφτόμαστε πάντα το «Εμείς». Λέμε, «Είναι αυτό καλό για μας;» Είναι η πιο απλή φράση, αλλά λειτουργεί»

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε και για τον επί 11 χρόνια γάμο της με τον Tom Cruise, λέγοντας ότι ήταν «τόσο νέα», όταν παντρεύτηκα. «Κοιτάζω πίσω τώρα και λέω 'Τι σκεφτόμουν'; Κοιτάω την Taylor Swift, που είναι 26 ετών. Είχα ήδη δύο παιδιά στα 27 και ήμουν ήδη παντρεμένη 4 χρόνια. Αυτό όμως είναι αυτό που ήθελα τότε», δήλωσε η Κίντμαν.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ