2016-10-14 14:54:19
Φωτογραφία για Π. Καμμένος: Η Λάρισα κέντρο των ΕΔ με 1η Στρατιά και ΑΤΑ
Στην έδρα της 1ης Στρατιάς στη Λάρισα βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, προκειμένου να παραστεί στην τελετή απονομής πολεμικών σημαιών σε σχηματισμούς, συγκροτήματα και μονάδες του Στρατού Ξηράς.

Συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, τον Διοικητή 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη και τον Αρχηγό Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου ο κος Καμμένος παρέδωσε τις πολεμικές σημαίες στους σχηματισμούς.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο κ. Καμμένος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα της ημέρας και διαβεβαίωσε πως δεν υπάρχει κανένα καθεστώς αμφισβήτησης από κανέναν, στέλνοντας μήνυμα στην Τουρκία πως αν θέλει να γίνει  μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας, θα πρέπει να σταματήσει τις λεκτικές προκλήσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κος Καμμένος στη Λάρισα η οποία όπως είπε θα παραμείνει το σημαντικότερο κέντρο των ΕΔ με την 1η Στρατιά και το ΑΤΑ, βάζοντας για μια ακόμη φορά τέλος στα σενάρια περί κλεισίματος του μεγαλύτερου σχηματισμού της χώρας.
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ