2016-10-17 16:10:15
Φωτογραφία για Σωματείο Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας - Επιστημονικό forum - Ολοκλήρωση 2ης τηλεδιάσκεψης
Πρόσκληση κοινωνικών επιστημόνων και επιστημόνων υγείας για την προετοιμασία επιστημονικού Forum - Ολοκλήρωση 2ης τηλεδιάσκεψης Το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Ν. Λακωνίας προσκαλεί όλους τους κοινωνικούς επιστήμονες και επιστήμονες υγείας, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετέχουν στο επιστημονικό forum, το οποίο ήδη ξεκίνησε τις εργασίες του, πανω στις 3 θεματικές ενότητες, που αφορούν στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό και την κοινωνική ενσωμάτωση, στο πλαίσιο της εφαρμογής των αρχών της σχεδίασης για όλους.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η 2η τηλεδιάσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας ολοκληρώθηκε η διαδικασία κατάθεσης προτάσεων των μελών, δημιουργήθηκαν οι 3 ομάδες εργασίας, σύμφωνα με την προτίμηση των μελών και με κριτήριο την ισόποση και αναλογική ανάπτυξη των θεματικών, καθορίστηκε το πλάνο δράσης κάθε θεματικής, το χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες τηλεδιασκέψεις, καθώς και για την παρουσίαση των πορισμάτων των ομάδων εργασίας σε ημερίδα στη Σπάρτη, πιθανότατα στα μέσα Δεκεμβρίου. Τονίστηκε, ιδιαίτερα, η ανάγκη υποβολής ρεαλιστικών προτάσεων, ικανών να τύχουν πρακτικής εφαρμογής.


Σημειώνουμε πως η έναρξη της λειτουργίας του forum αποτελεί το έναυσμα για μια συνεργασία διαρκείας, για την επεξεργασία ζητημάτων που αποτελούν αντικείμενο των κοινωνικών επιστημών αλλά και για την πραγματοποίηση σειράς επιστημονικών forum και σε άλλα επιστημονικά πεδία, με στόχο την επεξεργασία και συνδιαμόρφωση τεκμηριωμενων και ρεαλιστικών ως προς την πρακτική εφαρμογή τους προτάσεων.

Για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, στη διεύθυνση [email protected] με τα στοιχεία επικοινωνίας σας.

Για την επίτευξη κάθε επόμενης τηλεδιάσκεψης είναι απαραίτητο να έχετε εγκαταστήσει στον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας την εφαρμογή skype και να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία εγγραφής σας ως χρήστης skype. Στη συνέχεια, πρέπει να στείλετε πρόσκληση σύνδεσης προς τον χρήστη skype: liquid-takis ο οποίος θα πραγματοποιήσει την κλήση όλων στην τηλεδιάσκεψη.

Με τιμή, το Δ.Σ. του Σωματείου Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Νομού Λακωνίας
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ