2016-10-18 14:49:09
Φωτογραφία για Εκκίνηση της Έκθεσης Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2016» στις 22 Οκτωβρίου λίγες ημέρες μετά την Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού. Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για την Έκθεση
Η έκθεση "Αυτοκίνηση 2016"

Η έκθεση «Αυτοκίνηση 2016» δίνει ραντεβού με το κοινό της 22 – 30 Οκτωβρίου 2016, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο, έναν εκθεσιακό χώρο σύγχρονο και καταξιωμένο σε κοινό και εκθέτες με άνετη πρόσβαση και δωρεάν parking για όλους τους επισκέπτες. Παρά την οικονομική κρίση, το αυτοκίνητο και η τεχνολογία διαρκώς εξελίσσεται, νέα μοντέλα αυτοκινήτων κυκλοφορούν στην αγορά και ο κόσμος ζητά την ενημέρωση και την πληροφόρηση. Ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά σε μια μεγάλη έκθεση που του δίνει την δυνατότητα να καθίσει στο τιμόνι των νέων μοντέλων, ακόμα και να κάνει δωρεάν Test Drive στο μοντέλο που τον ενδιαφέρει.

Στον απόηχο της Διεθνούς Κύρους Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού (1 – 16 Οκτωβρίου 2016) τα νέα μοντέλα της αγοράς θα πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2016», με την συμμετοχή της συντριπτικής πλειοψηφία των εισαγωγέων-αντιπροσώπων των δημοφιλέστερων αυτοκινητοβιομηχανιών καθώς και των εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς χρήσης και συντήρησης του αυτοκινήτου, σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση. Σας περιμένουμε για μια ακόμα χρονιά σε μια γιορτή για τους φίλους που αγαπούν το αυτοκίνητο και θέλουν να ενημερωθούν για όλες τις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις στον κλάδο!

Στο πρόγραμμα αναβάθμισης της έκθεσης περιλαμβάνονται τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ