2016-10-19 08:58:54
Φωτογραφία για Έρχονται καρατομήσεις σε Οργανισμούς Υγείας! Όλες οι πληροφορίες
Τετάρτη 19 Οκτώβριος 2016

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Έντονες κομματικές πιέσεις για αλλαγές προσώπων στους περισσότερους οργανισμούς υγείας δέχεται η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Όσοι δεν άλλαξαν πόστο φαίνεται ότι τώρα θα μετακινηθούν.

Πηγές του HealthReport.gr αναφέρουν ότι εδώ και καιρό υπάρχουν έντονες πιέσεις προς την οδό Αριστοτέλους να αλλάξει πρόσωπα του παρελθόντος (όσα έχουν απομείνει) και να τα αντικαταστήσει με νέα που πρόσκεινται στην κυβερνώσα παράταξη και είχαν δώσει αγώνα για να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες του HealthReport.gr αναφέρουν ότι οι αλλαγές που θα έρθουν θα αφορούν και σε όλα τα κλιμάκια της Δημόσιας Διοίκησης και ειδικά σε πρόσωπα που κατέχουν θέσεις ευθύνης.

Μεταξύ αυτών στο στόχαστρο μπαίνουν Διευθυντές Τμημάτων διαφόρων Οργανισμών όπως του ΕΟΠΥΥ, του ΕΟΦ, της ΥΠΕΔΥΦΚΑ (που ανήκει στον ΕΟΠΥΥ και αποτελεί τον ελεγκτικό μηχανισμό του Οργανισμού), κ.α. λένε πληροφορίες του HealthReport.gr.


Οι καλά γνωρίζοντες λένε ότι το τελευταίο διάστημα εξετάζεται λεπτομερώς η περίπτωση της ΥΠΕΔΥΦΚΑ ώστε να γίνουν άμεσα αλλαγές.

Εντυπωσιακό είναι ότι ήδη συζητούνται στην Αριστοτέλους τα κομματικά στελέχηπου θα αντικαταστήσουν τα υπάρχοντα διευθυντικά.

Όπως λένε υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη στο HealthReport.gr, στα πρόσωπα που παίζουν να καλύψουν θέσεις στους διάφορους οργανισμούς είναι και πρώην υποψήφιοι με το ΣΥΡΙΖΑ που έδωσαν μάχη για το κόμμα αλλά δεν εκλέχτηκαν.

Πάντως όσοι γνωρίζουν καλά τη Δημόσια Διοίκηση ισχυρίζονται ότι δεν θα είναι εύκολο να μετακινηθούν διευθυντικά στελέχη, παρότι υπάρχει κενό στο νόμο. Στο πλαίσιο αυτό και ο υπουργός Υγείας όπως και άλλοι συνάδελφοι του δέχεταιασφυκτικό μαρκάρισμα για τοποθέτηση κομματικών στελεχών σε θέσεις κλειδιά.

Το επόμενο διάστημα και μετά τον φημολογούμενο ανασχηματισμό, αναμένονται οι πρώτες αλλαγές.
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ