2016-10-19 12:11:07
Φωτογραφία για Οι 5 εναλλακτικές χρήσεις μίας οδοντόβουρτσας
Μία οδοντόβουρτσα, 5 διαφορετικές χρήσεις. Δεν είναι μόνο για τα δόντια 1. Η οδοντόβουρτσα μπορεί να σε βοηθήσει πολύ με το dry shampoo. Αν θες να το απλώσεις καλά στις ρίζες σου τότε η οδοντόβουρτσα θα σε βοηθήσει πολύ. Ψέκασε μία μικρή ποσότητα πάνω της και ξεκίνα να απλώνει στις ρίζες ή απλά διόρθωσε τυχόν σημεία που σου έχουν ξεφύγει.

2. Την ώρα που κάνεις μανικιούρ στο σπίτι και ψάχνεις να βρεις με τι θα κάνεις τα νύχια σου να φαίνονταιο πιο υγιή και,τότε πάρε στα χέρια σου την οδοντόβουρτσα. Με λίγη ποσότητα από λευκαντική οδοντόκρεμα μπορεί να κάνει θαύμτα και να εξαφανίσει τυχόν κηλίδες που έχουν τα νύχια σου.

3. Χτενάκι φρυδιών έχεις; Αν όχι, μπορείς να χρσηιμοποιήσεις την οδοντόβουρτσά σου και να χτενίσεις τα φρύδια σου, δίνοτνάς τους το σχήμα που θες.

4. Κόλλησε τις ενοχλητικές φύτρες στο κεφάλι σου με τον εξής απλούστατο τρόπο: Ρίξε λίγο λακ στην οδοντόβουρτσα και χτένισε τις τρίχες που πετάνε και σου χαλάνε το χτένισμα. Σημείωσε ότι μπορείς να δώσεις και όγκο στα μαλλιά σου με την οδοντόβουρτσα, αρκεί να κάνεις τις ίδιες κινήσεις που θα έκανες με το χτενάκι.

5. Κάνε scrub στα χείλη σου με την οδοντόβουρτσα και λίγη ποσότητα βαζελίνης. Έτσι και θα απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και θα ενυδατώσεις τα χείλη σου.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ